ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στο ποσό των 200,7 εκατ. ευρώ αποτιμάται η συνολική αξία των επενδυτικών ακινήτων της Trastor στις 31 Δεκεμβρίου 2019, σύμφωνα με σχετική ενημέρωση της εταιρείας.
Όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή της, «η Trastor Α.Ε.Ε.Α.Π. (“Εταιρεία”) σύμφωνα με την απόφαση 8/259/19-12-2002 της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει σήμερα, προχώρησε σε δημοσιοποίηση της Κατάστασης Επενδύσεων με ημερομηνία 31.12.2019.
Η Εταιρεία μέσα στο 2019 υλοποίησε 13 νέες επενδύσεις σε εμπορικά ακίνητα.
Έτσι, την 31.12.2019, το χαρτοφυλάκιο των επενδυτικών ακινήτων της Εταιρείας περιελάμβανε 54 ακίνητα με αξία αποτίμησης 168,1 εκ. ευρώ.
Επιπλέον, η Εταιρεία επένδυσε σε μετοχές τεσσάρων ανωνύμων εταιρειών με ισάριθμα ιδιόκτητα κτίρια γραφείων που ολοκληρώθηκε το πρώτο εξάμηνο του 2019, αποτιμήθηκε σε κόστος κτήσης το οποίο ανερχόταν σε 16,3 εκ. ευρώ, ενώ η αξία αποτίμησης των τεσσάρων εμπορικών ακινήτων την 31.12.2019 ανερχόταν σε 32,6 εκ. ευρώ.
Ως εκ τούτου η συνολική αξία αποτίμησης των 58 επενδυτικών ακινήτων του Ομίλου (Εταιρείας και θυγατρικών της), ανερχόταν στα 200,7 εκ. ευρώ».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μελόνι για δολοφονία Κερκ: «Πρέπει να φανταστούμε ότι μπορεί να υπάρξουν ηπιότερες ποινές για όποιον πυροβολεί στελέχη της δεξιάς;»
- Νετανιάχου: «Η εξόντωση των ηγετών της Χαμάς θα τερμάτιζε τον πόλεμο» – Οικογένειες ομήρων: «To μόνο εμπόδιο για το τέλος του πολέμου είναι ο Νετανιάχου»
- Μάρκο Ρούμπιο: «Απαράδεκτη, λυπηρή και επικίνδυνη» η διείσδυση ρωσικών drones στο πολωνικό έδαφος
- Ηλεία: Οριοθετήθηκε η φωτιά που ξέσπασε στη περιοχή Σπαρτουλιά
