ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Πειραιώς Financial Holdings Α.Ε. ανακοινώνει την από 17.01.2025 παραίτηση του κου Σολομώντα Μπεράχα του Αλβέρτου από τη θέση του Ανεξάρτητου μη Εκτελεστικού Μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου, καθώς και της Επιτροπής Ελέγχου, της Επιτροπής Αποδοχών και της Επιτροπής Δεοντολογίας Δ.Σ. και θεμάτων ESG, στις οποίες συμμετείχε.
Η παραίτηση του κου Μπεράχα υποβλήθηκε με τη συμπλήρωση της μέγιστης συνολικής θητείας Ανεξάρτητου Μέλους Δ.Σ. που προβλέπεται στο νόμο.
Η Εταιρεία ευχαριστεί θερμά τον κ. Μπεράχα για την πολύχρονη προσφορά του και τη διαχρονική συνδρομή του στο έργο του Διοικητικού της Συμβουλίου.
Η Εταιρεία θα προχωρήσει σε νέα ανακοίνωση αμέσως μετά την ανασυγκρότηση του Δ.Σ. σε σώμα και την τυχόν αντικατάσταση του παραιτηθέντος Ανεξάρτητου μη Εκτελεστικού Μέλους.
Διαβάστε επίσης
Τραμπ: Θα υπογράψει εκτελεστικό διάταγμα με το οποίο θα αναγνωρίζει την ύπαρξη «μόνο δύο φύλων»
Ο Βαγγέλης Μπακάλης Τεχνικός Διευθυντής P&C και Marine στην Howden Hellas
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Νεκρός άνδρας στη Νέα Μάκρη από την κακοκαιρία Erminio – Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και κλειστοί δρόμοι στην Αττική
- Διάγγελμα Τραμπ: Ο πόλεμος στο Ιράν θα συνεχιστεί μέχρι να επιτευχθούν οι στόχοι μας – Άνοδος 4% στο brent, στα 105,5 δολ. το βαρέλι
- Αποκάλυψη Άδωνι Γεωργιάδη στο Mononews: Τέλος τα προϊόντα κάνναβης από περίπτερα και αυτόματους πωλητές
- Ζημίες 120 εκατ. ευρώ και σοβαρός κίνδυνος για το μοντέλο της Τότεναμ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.