• Business

    Tο γήπεδο GiANT Heart στο Μοσχάτο έχει αποκτήσει “φανατικούς” επισκέπτες

    • NewsRoom
    Το νέο αθλητικό “κόσμημα” του Μοσχάτου - Tο γήπεδο GiANT Heart στο Μοσχάτο έχει αποκτήσει

    Το νέο αθλητικό “κόσμημα” του Μοσχάτου


    Κάνοντας μια επίσκεψη στην οδό Μεταμορφώσεως στο Μοσχάτο μπορεί κανείς να διακρίνει ένα πλήρως ανακαινισμένο γήπεδο, το οποίο σφύζει από ζωή.

    Το  αναδομημένο συνοικιακό γήπεδο μπάσκετ του Μοσχάτου “κάνει” αισθητή την παρουσία του με τα νέα υπέροχα χρώματά του, και είναι ξανά έτοιμο να υποδεχτεί μικρούς και μεγάλους καλαθοσφαιριστές της περιοχής. Η συγκεκριμένη ανακαίνιση πραγματοποιήθηκε από τη Novibet και το πρόγραμμα κοινωνικής προσφοράς της εταιρείας, “The GiANT Heart”. Μέσω του προγράμματος, οι δημότες πλέον απολαμβάνουν τις προπονήσεις τους σε έναν καλά δομημένο αθλητικό χώρο και βλέπουν έμπρακτη βελτίωση της καθημερινότητάς τους.

    Με κύριο στόχο την υλοποίηση μιας σειράς στοχευμένων δράσεων, όπως τη δημιουργία ασφαλέστερων αθλητικών χώρων, η Novibet δημιούργησε το πρόγραμμα κοινωνικής υπευθυνότητας “The GiANT Heart”. Σε μια συμμαχία αγάπης, με τον κορυφαίο πρωταθλητή του NBA, Γιάννη Αντετοκούνμπο ως Πρεσβευτή της ενέργειας, αναλαμβάνουν  την αναδιαμόρφωση ανοιχτών γηπέδων που χρειάζονται άμεση συντήρηση σε ολόκληρη την Ελλάδα. Μέχρι στιγμής, η Novibet έχει παραδώσει στο κοινό 9 συνολικά πλήρως ανακαινισμένα γήπεδα πανελλαδικώς, ενώ πολλά ακόμα βρίσκονται υπό αξιολόγηση και υπό κατασκευή.

    Η Novibet αφουγκράστηκε τις ανάγκες των αθλητών της περιοχής, και έτσι, τον Απρίλιο του 2022 το ειδικό συνεργείο επισκέφθηκε το ανοιχτό γήπεδο μπάσκετ του Μοσχάτου στην οδό Μεταμορφώσεως, εξασφαλίζοντας πρακτικές και αισθητικές αναβαθμίσεις και, ταυτόχρονα, εύκολη πρόσβαση στο χώρο. Το Μοσχάτο Αττικής αποτέλεσε το δεύτερο σταθμό της πρωτοβουλίας “Τhe GiANT Heart” κατά τη διάρκεια του οποίου πραγματοποιήθηκαν εργασίες, όπως βάψιμο του δαπέδου και των διαγραμμίσεων, αναβάθμιση των ταμπλό και μπασκετών, καθώς και  των περιμετρικών τοίχων.

    Γήπεδο μπάσκετ Μοσχάτου ΠΡΙΝ τις ανακατασκευές

    Έπειτα από επικοινωνία με τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού, Πράσινου & Αδέσποτων Ζώων, ο κος Γιώργος Φελλάς, ανέφερε πως «το γήπεδο είχε πολλά χρόνια να αναβαθμιστεί», και πως «η Novibet, το αναβάθμισε στο έπακρο». Συμπληρώνοντας, ο κος Φελλάς, χρησιμοποίησε τρεις λέξεις κλειδιά: «Υγεία, Δύναμη, Ζωή»  για να  περιγράψει τη σημασία του  αθλήματος για του δημότες της περιοχής.

    Και συνεχίζει, επισημαίνοντας  πως το νέο στολίδι του Μοσχάτου είναι «ό,τι πιο σύγχρονο υπάρχει αυτή την στιγμή», και πως «πλέον δεν γίνονται ζημιές, που είναι βασική προϋπόθεση και μπορούμε να παίζουμε με τα παιδιά μας σε ένα ασφαλές γήπεδο, δίνεται η ευκαιρία, ακόμα και στους κατοίκους της περιοχής που δεν είναι άμεσα συνδεδεμένοι με το μπάσκετ, να το αγκαλιάσουν».

    Η μαζική ανταπόκριση των πολιτών υποδηλώνει και την εξίσου έντονη ανάγκη που υπήρχε για έναν ασφαλή χώρο ψυχαγωγίας και αθλητισμού, στον οποίο όλοι ανεξαιρέτως θα έχουν τη δυνατότητα να προπονούνται, αλλά και να δημιουργούν όμορφες αναμνήσεις με τους φίλους τους.

    Tο γήπεδο GiANT Heart στο Μοσχάτο έχει αποκτήσει "φανατικούς" επισκέπτες
    Γήπεδο μπάσκετ Μοσχάτου ΜΕΤΑ τις ανακατασκευές

    Βασικό κριτήριο επιλογής γηπέδου προς αναδιαμόρφωση, είναι ο αριθμός των αιτημάτων των πολιτών που γίνονται μέσω του www.giantheart.gr. Ένα από τα μηνύματα που ξεχώρισαν μέσα από τις εκατοντάδες αιτήσεις του κόσμου, ήταν εκείνο της Μαριέττας:

    “Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω… Έμαθα ότι θα φτιάξετε το γήπεδο στο Μοσχάτο επί της οδού Μεταμορφώσεως. Είχαμε στείλει mail και ο γιος μου δεν πίστευε ότι θα το φτιάξετε όταν το δει φτιαγμένο είμαι σίγουρη ότι θα κλαίει από χαρά…. Ευχαριστούμε πάρα πολύ”.

    Μηνύματα όπως αυτό, είναι και ο λόγος που η Novibet μέσα από το πρόγραμμα, “The GiANT Heart”, έχει αφοσιωθεί στο να προσφέρει χαμόγελα σε όσους περισσότερους συνανθρώπους μας, έχοντας πάντα στόχο τη βελτίωση της αθλητικής τους εμπειρία. Μέσω της παραπάνω πρωτοβουλίας, η Novibet ανακατασκευάζει αθλητικές εγκαταστάσεις και αποδεικνύει, πως ανεξαρτήτως της απαιτητικότητας ενός project, τίποτα δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο στην πραγματοποίησή του, καθώς με την ολοκλήρωσή του, η κοινωνία θα έχει επωφεληθεί στο έπακρο! Κι αυτό, είναι παρακαταθήκη για τις επόμενες γενιές!

    Σχετικά με το πρόγραμμα κοινωνικής προσφοράς The Giant Heart

    H Συμμαχία Αγάπης της Novibet και του Γιάννη Αντετοκούνμπο συστάθηκε τον Μάιο του 2021 με στόχο την ουσιαστική και πολύ-επίπεδη ενίσχυση ευπαθών κοινωνικών ομάδων και επίκεντρο την υλοποίηση μιας σειράς στοχευμένων δράσεων, βασισμένων στις αξίες της κοινωνικής προσφοράς, της ελπίδας και της δεύτερης ευκαιρίας. Έκτοτε, με όχημα το The GiANT Heart, έχουν προσφέρει σημαντική υποστήριξη σε τοπικές κοινωνίες, φορείς, αλλά και περιπτώσεις έκτακτων αναγκών. Περισσότερες λεπτομέρειες εδώ.



    ΣΧΟΛΙΑ