Business

Το ClubHouse του CEO Clubs Greece ανοίγει τις πόρτες του

  • NewsRoom
Το ClubHouse του CEO Clubs Greece ανοίγει τις πόρτες του…


Στις 20 Σεπτεμβρίου 2022, στη Μαρίνα Φλοίσβου, άνοιξε για πρώτη φορά τις πόρτες του το ClubHouse: ένας premium ιδιωτικός χώρος υψηλής αισθητικής που ιδρύθηκε από το CEO Clubs Greece  για  να χρησιμοποιείται από τα μέλη του.

Διαμορφωμένο σε μοντέρνο στυλ, διακοσμημένο με απαράμιλλη καλαισθησία, και εξοπλισμένο με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, το ClubHouse θα στεγάζει εφεξής τις περισσότερες δράσεις, συναντήσεις, και workshops του Club, ενώ μπορεί να χρησιμοποιείται από τα μέλη για τις κοινωνικές τους συναναστροφές, τη δικτύωση καθώς και τις επαγγελματικές τους διασκέψεις, οι οποίες πλέον αναβαθμίζονται χάρη στην εξαιρετική υποδομή που διατίθεται και τη συνολική ποιότητα του χώρου.

Η περιβάλλουσα Μαρίνα Φλοίσβου συμβάλλει αποφασιστικά στη μοναδική ατμόσφαιρα που προσφέρει το ClubHouse. Πρόκειται για έναν προορισμό mega-yacht, με άρτιες εγκαταστάσεις και υπηρεσίες, που επιλέχθηκε ως η έδρα του ClubHouse ακριβώς λόγω της πολυτέλειας και αέναης  ζωτικότητας που τον χαρακτηρίζουν.

Συνδυάζοντας την προηγμένη τεχνολογία και τη μοντέρνα αισθητική με την ομορφιά του τοπίου που στολίζει, μέσα από τα παράθυρα, τις αίθουσες σαν ζωντανός πίνακας, το ClubHouse δεν αποτελεί απλώς έναν χώρο, αλλά έναν θεσμό που έρχεται να συμπληρώσει δυναμικά το ανανεωμένο στρατηγικό αφήγημα του CEO Clubs Greece. Έτσι, μετατρέπεται σε σημείο αναφοράς για τα μέλη, επιτρέποντας παράλληλα τον πολλαπλασιασμό και τον εμπλουτισμό των δράσεων του Club που πλέον θα καλύπτουν ευρύτερο φάσμα θεματικών και θα συμβάλλουν στην ολιστική ανάπτυξη των μελών.

Σε ένα τέτοιο περιβάλλον που χαρακτηρίζεται από θετική – διαλογιστική ίσως – ενέργεια, μέσα από τις συζητήσεις και τις ομάδες σκέψης που θα προκύψουν, τα μέλη καλούνται να αμφισβητήσουν τους παραδοσιακούς τρόπους ηγεσίας στην Ελλάδα, να πειραματιστούν, να εμπνευστούν, να ονειρευτούν και, εν τέλει, να συν-δημιουργήσουν ένα κοινωνικό αποτύπωμα αντάξιο του δυναμικού της χώρας μας.

Η δημιουργία του ClubHouse δεν θα ήταν δυνατή χωρίς τη βοήθεια των πολύτιμων χορηγών που στήριξαν την ιδέα από την αρχή και συνέβαλλαν έμπρακτα σε κάθε βήμα μέχρι την τελική ολοκλήρωση των εγκαταστάσεων. Ευχαριστίες οφείλονται κατ’ αρχήν στη Stirixis και τον κο Αλέξανδρο Αθανασούλα που επιμελήθηκε της εξαιρετικής αρχιτεκτονικής του ClubHouse, στην Daikin και την κα Χριστίνα Αντωνίου που καλύψαν τις ανάγκες κλιματισμού του χώρου, στη Signify και τον κο Πολυδεύκη Λουκόπουλο για τον προηγμένο και μοναδικό φωτισμό των αιθουσών, στη Schneider Electric και τον κο Σπύρο Ράπτη για τα συστήματα διαχείρισης ενέργειας και στην Μαρίνα Φλοίσβου και τον κο Σταύρο Κατσικάδη για τη συμβολή τους στην μίσθωση του χώρου.

Η Gruppo Cucine και η Miele διαμόρφωσαν και εξόπλισαν την κουζίνα του ClubHouse, η QProject ολοκλήρωσε τις απαραίτητες κατασκευές, η Diastasis  παρείχε  την σήμανση του χώρου και η Generation Y ανέπτυξε το νέο website και το πρόγραμμα κρατήσεων.

«Πριν δύο χρόνια τολμήσαμε να ονειρευτούμε την αλλαγή αυτή, με την απόφασή μας να εξελίξουμε το Club σε ένα ‘Σπίτι Συλλογικής Σοφίας, Αειφόρου Ανάπτυξης, και Μελλοντικής Σκέψης’», σημείωσε με περηφάνεια η κα Γεωργία Καρτσάνη, Ιδρυτής και Πρόεδρος του CEO Clubs Greece. «Σήμερα, πιστοί στην υπόσχεση που δώσαμε στα μέλη μας, εμπνεόμενοι από τη συνεχή μας συνεργασία και ανταποκρινόμενοι στις ανάγκες τους, κάνουμε το όνειρο πραγματικότητα, και την ιδέα του «σπιτιού» την μετατρέπουμε σε πραγματικό χώρο ανάπτυξης και συνεργασίας. Με το ClubHouse,  ξεκινούμε ένα καινούριο κεφάλαιο στην ιστορία του Club μας, και πορευόμαστε μαζί, συν-δημιουργώντας ένα καλύτερο μέλλον για όλους».ΣΧΟΛΙΑ