• Business

    Τη νέα σχολική χρονιά «σκουλάρουμε» στo Public

    • NewsRoom

    Μοναδικά προϊόντα για τη νέα σχολική χρονιά. Σκούλαρε στo Public, τα έχει όλα!

    Η νέα σχολική χρονιά βρίσκεται μία ανάσα μακριά. Κι ενώ φέτος πολλά έχουν αλλάξει για τους μικρούς μας μαθητές, ένα παραμένει ίδιο: η θέλησή τους να αγοράσουν όλα τα απαραίτητα, για να είναι πλήρως εξοπλισμένοι για το νέο σχολικό έτος που έρχεται.

    Οι ώρες που περνούν καθημερινά οι μαθητές στο σχολείο είναι πολλές, ενώ αργότερα ακολουθεί η μελέτη τους στο σπίτι. Γι΄αυτό, είναι εξαιρετικά σημαντικό να έχουν όλα όσα τους είναι απαραίτητα για σωστό και μεθοδικό διάβασμα, οργανωμένο σωστά σε όλα τα στάδιά του. Ο χρόνος, όμως, που περνούν καθημερινά τα παιδιά μας διαβάζοντας αναδεικνύει και μία άλλη, βασική ανάγκη: να έχουν σχολικό εξοπλισμό που τους αρέσει, τους ευχαριστεί και τους εμπνέει.

    Γι’ αυτό πλέον δεν αρκούμαστε στο να αγοράσουμε για τους μικρούς μαθητές μας μολύβια, τετράδια και όλα τα απαραίτητα, αλλά επικεντρωνόμαστε στο να είναι και αντικείμενα που τους ευχαριστούν. Ακριβώς για τον σκοπό αυτό, το Public για ακόμη μία χρονιά έχει δημιουργήσει τέσσερις αποκλειστικές σειρές με cool σχολικά προϊόντα και ιδιαίτερο στυλ, που υπόσχονται να κάνουν τους μαθητές μας να ξεχωρίζουν.

    Στις φετινές αποκλειστικές σχολικές σειρές του Public, οι γονείς θα βρουν όλα τα απαραίτητα προϊόντα που πρέπει να προμηθευτούν οι μαθητές, ώστε να έχουν όλα όσα χρειάζονται για τις ώρες που περνούν στις σχολικές αίθουσες, αλλά κατά τη μελέτη τους στο σπίτι. Έτσι, οι μαθητές έχουν την δυνατότητα να επιλέξουν ανάμεσα στις ολοκληρωμένες σειρές Coolbee: Rainbow,Unicorn, Dinosaur και Football.

    Οι νέες ολοκληρωμένες σειρές του Public διαθέτουν όλα τα απαραίτητα προϊόντα για την ώρα του μαθήματος, όπως τσάντα, κασετίνα, μολύβια, σημειωματάριο και πολλά άλλα, καθώς επίσης και αντικείμενα απαραίτητα για το διάλειμμα, όπως φαγητοδοχείο και άλλα. Έτσι, καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, οι μικροί μας μαθητές δεν θα έχουν να ανησυχούν για τίποτα, αφού θα είναι πλήρως εξοπλισμένοι και θα έχουν καλύψει όλες τους τις ανάγκες με μία από τις 4 νέες cool σειρές του Public.

    Για τους μαθητές που αγαπούν τα χρώματα, η σειρά Rainbow είναι ό,τι ακριβώς χρειάζονται. Η πολύχρωμη σχολική τσάντα με το ουράνιο τόξο, οι «μαγικές» αστραφτερές κασετίνες, αλλά και το ταιριαστό παγούρι και τάπερ για το φαγητό θα κάνουν την ημέρα των παιδιών καλύτερη. Στη σειρά αυτή, οι μικροί μαθητές θα βρουν την αστραφτερή ασημένια κασετίνα με το ουράνιο τόξο, η οποία θα φιλοξενήσει όλα τα μολύβια και τα στυλό που θα χρειαστούν. Το φερμουάρ με το πολύχρωμο τελείωμα ολοκληρώνει τέλεια το ξεχωριστό σχέδιο, ενώ το glitter θα κάνει τις μικρές μας μαθήτριες να αισθάνονται σαν πριγκίπισσες μέσα στη σχολική τάξη.

    Εξίσου εντυπωσιακά είναι και τα προϊόντα της σειράς Unicorn, όπου ο αγαπημένος όλων μονόκερος έχει πρωταγωνιστικό ρόλο. Στη σειρά αυτή, οι μαθητές μπορούν να επιλέξουν μία από τις διαφορετικές σχολικές τσάντες, με μεγαλύτερα η μικρότερα σχέδια και διαφορετικά χρώματα, καθώς και μία ξεχωριστή κασετίνα σε σχήμα μονόκερου ή με αστραφτερά αστεράκια και χρώματα. Το ροζ τσαντάκι φαγητού με το 3D σχέδιο του πολύχρωμου μονόκερου είναι φτιαγμένο έτσι, ώστε να «ανοίγει την όρεξη» στους μαθητές μας για το κολατσιό τους, ενώ χωρά ό,τι κι αν θέλουν να βάλουν οι γονείς για φαγητό στα παιδιά τους.

    Ο υπέροχος χρωματικός συνδυασμός του μπλε και του πράσινου «ντύνει» τη σειρά Dinosaur. Σε αυτήν, οι μαθητές θα βρουν τόσο τσάντες τρόλεϊ, όσο και πολυθεσιακά σακίδια, cool τσαντάκια φαγητού, παγούρι, αλλά και διαφορετικές κασετίνες για να διαλέξουν. Στην πολύχρωμη τσάντα τρόλεϊ, οι μικροί μαθητές μπορούν να χωρέσουν όλα τους τα βιβλία, την κασετίνα, το παγούρι και το τσαντάκι φαγητού, χρησιμοποιώντας το ειδικό χερούλι για να μην κουράζονται. Φυσικά, η τσάντα διαθέτει και τα χερούλια πλάτης, για να μπορούν οι μαθητές να επιλέγουν τον τρόπο μεταφοράς που προτιμούν.

    Για τους μαθητές που αγαπούν τον αθλητισμό, τέλος, μπορούν να αποτυπώσουν αυτή τους την αγάπη και στα προϊόντα που θα διαλέξουν να έχουν την φετινή σχολική χρονιά, μέσα από τη σειρά Football του Public. Μία ποδοσφαιρική μπάλα που «σκίζει» τα δίχτυα, αλλά και ένας ποδοσφαιριστής που σκοράρει είναι τα σχέδια που «ντύνουν» τη συγκεκριμένη σειρά, που θα αγαπήσουν οι μαθητές. Αυτή η σειρά, όπως και οι άλλες, διαθέτει όλα τα βασικά σχολικά προϊόντα που χρειάζεται να προμηθευτούν τα παιδιά μας. Το τέλειο παγούρι της σειράς είναι ανοξείδωτο και έχει χωρητικότητα 400ml, που υπόσχεται να ξεδιψά τους μαθητές μας, παρέχοντας τους την τόσο αναγκαία ποσότητα νερού που πρέπει να καταναλώνουν καθημερινά.

    Τα ψώνια για το σχολείο φέτος αρχίζουν και τελειώνουν στα Public.

    Φυσικά, το Public έχει φροντίσει να διαθέτει όλο τον εξοπλισμό που θα χρειαστούν οι μαθητές, έτσι ώστε οι γονείς να ολοκληρώσουν τις αγορές τους γρήγορα και χωρίς κόπο σε έναν και μόνο προορισμό. Εδώ, λοιπόν, θα βρείτε επιπλέον τετράδια, βιβλία, γραφική ύλη, βοηθήματα, λεξικά, προϊόντα τεχνολογίας, αλλά και τα πρακτικά school-packs και ό,τι άλλο ζητήσετε για τη νέα σχολική χρονιά.

    Στόχος του Public είναι να κάνει τις σχολικές αγορές μία εύκολη διαδικασία για τους γονείς, αλλά και μία ευχάριστη εμπειρία για τους μαθητές, που ετοιμάζονται να επιστρέψουν στις σχολικές αίθουσες.

    Τα Public είναι και φέτος ο απόλυτος προορισμός για να πάρετε όλα τα σχολικά είδη για τη νέα χρονιά.

    Σκούλαρε στα Public, τα έχουν όλα!