• Business

    Τα πρακτορεία ΟΠΑΠ σε όλη την Ελλάδα σε ρυθμούς Παγκοσμίου Κυπέλλου (video)

    (από αριστερά): Δημήτρης Σαλπιγγίδης, Βασίλης Χατζηπαναγής, Φάνης Γκέκας


    Οι αναμετρήσεις για το Παγκόσμιο Κύπελλο «φουντώνουν» και το ενδιαφέρον του κόσμου αυξάνεται συνεχώς. Όπως σε όλες τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις, τα πρακτορεία ΟΠΑΠ γίνονται πόλος έλξης συγκεντρώνοντας όλες τις ποδοσφαιρόφιλες παρέες της γειτονιάς που θέλουν να απολαύσουν τους αγώνες της μεγαλύτερης ποδοσφαιρικής διοργάνωσης στον κόσμο. Οι υπηρεσίες, τα νέα προϊόντα και πολλές φορές η δημιουργικότητα των πρακτόρων προσφέρουν την απόλυτη ποδοσφαιρική εμπειρία.

    Η καντίνα έξω από πρακτορείο στη Γλυφάδα

    Στην περίπτωση ενός πρακτορείου στη Γλυφάδα ο ιδιοκτήτης φρόντισε ο κόσμος να απολαύσει τον αγώνα Αγγλία-Βέλγιο με τα απαραίτητα… συνοδευτικά! Μία καντίνα που στήθηκε έξω από το πρακτορείο προσέφερε χοτ ντογκ και αναψυκτικά στον κόσμο, ο οποίος υποδέχτηκε με ενθουσιασμό την πρωτοβουλία.

    Δείτε το σχετικό  βίντεο:

    https://www.youtube.com/watch?v=MC01Zrv3IFQ&feature=youtu.be

    Σαλπιγγίδης, Γκέκας, Χατζηπαναγής σε πρακτορείο ΟΠΑΠ στη Θεσσαλονίκη

    Ανάμεσα στον κόσμο και μεγάλοι αστέρες του ελληνικού ποδοσφαίρου δίνουν ραντεβού σε πρακτορεία ΟΠΑΠ για να παρακολουθήσουν τις συναρπαστικές αναμετρήσεις στη Ρωσία.

    Σαλπιγγίδης, Γκέκας, Χατζηπαναγής βρέθηκαν σε ένα πρακτορείο ΟΠΑΠ της Θεσσαλονίκης για τον αγώνα Σερβία-Βραζιλία και έδωσαν τις δικές τους προβλέψεις για τη συνέχεια της διοργάνωσης.

    (από αριστερά): Δημήτρης Σαλπιγγίδης, Βασίλης Χατζηπαναγής, Φάνης Γκέκας

    Δείτε το βίντεο:



    ΣΧΟΛΙΑ