ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Sunlight Group: Επέστρεψε στην κερδοφορία- Kαθαρά κέρδη 2,2 εκατ. ευρώ και Ebitda 121 εκ. ευρώ το 2025
Αναστέλλεται από σήμερα 2 Μαΐου 2018, μετά από σχετικό αίτημα της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, η διαπραγμάτευση των ομολογιών της εταιρείας Συστήματα Sunlight ΑΒΕΕ, για λόγους προστασίας του επενδυτικού κοινού και ομαλής λειτουργίας της αγοράς.
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η αναστολή ισχύει μέχρις ότου παρασχεθεί ενημέρωση από την εταιρεία στο επενδυτικό κοινό αναφορικά με τις επιπτώσεις της πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε σε τμήμα εργοστασίου της στην Ξάνθη, την 1 Μαΐου 2018.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Γιάννης Καραγιάννης: Η Sunlight θα διατηρήσει ακέραιες όλες τις θέσεις εργασίας στο εργοστάσιο της Ξάνθης
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ξάνθη: Κλειστά τα σχολεία για δύο μέρες σε περιοχές κοντά στο εργοστάσιο Sunlight
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Sunlight: Άμεση η καταγραφή των ζημιών – Η μονάδα θα επαναλειτουργήσει
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Βατικανό: Επενδύει €100 εκατ. σε μεγάλο αγρο-φωτοβολταϊκό πάρκο
- Υγειονομική «βόμβα»: Πώς τα ταξίδια και η κλιματική αλλαγή φέρνουν τα τροπικά κουνούπια στην Ελλάδα
- «Τουρισμός για Όλους»: Πάνω από 1,15 εκατ. αιτήσεις – Πότε ενεργοποιούνται οι κάρτες
- Γεωργιάδης κατά Ακρίτα για τη Μαντόνα: «Ακόμη και τη δωρεάν διαφήμιση για την Ελλάδα τη βλέπει με μιζέρια»
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.