• Business

    Στο «σφυρί» λιμουζίνες και αυτοκίνητα από… 350 ευρώ (λίστα)

    • NewsRoom


    Σε δημοπρασία βγαίνουν σήμερα το πρωί 101 οχήματα στην αίθουσα δημοπρασιών της Αποθήκης Μαγουλέζας της Διεύθυνσης Διαχείρισης Δημόσιου Υλικού (πρώην ΟΔΔΥ). Πρόκειται για 61 μοτοσυκλέτες με τιμές εκκίνησης από τα… 120 ευρώ ενώ για τα 60 αυτοκίνητα οι αντίστοιχες τιμές ξεκινούν από τα 350 ευρώ.

    Τα φθηνότερα αυτοκίνητο της δημοπρασίας έχουν τιμή εκκίνησης τα 350 ευρώ και αφορούν ένα Seat Cordoba, ένα Seat Ibiza και ένα Citroen Jumpy πετρέλαιο.

    Στη συνέχεια διακρίνεται μια BMW X5 μοντέλο του 2002 η οποία φέρει και ηλιοροφή και εκποιείται με τιμή εκκίνησης τις 4.500 ευρώ. Ένα επίσης αξιόλογο αυτοκίνητο από τη λίστα της δημοπρασίας αφορά σε ένα Audi Q7 diesel μοντέλο του 2008 με τιμή εκκίνησης τις 18.000 ευρώ.

    Μια Mercedes-Benz S320 εκποιείται με τιμή εκκίνησης τα 1.750 ευρώ! Επίσης μια Mercedes ML320 δημοπρατείται με τιμή εκκίνησης τις 3.800 ευρώ.

    Τα παραπάνω αυτοκίνητα μπορεί κανείς να τα βρει και σε εμπορίες αυτοκινήτων στην Ελλάδα σε τιμές ακόμη χαμηλότερες από τις τιμές εκκίνησης που τα εκποιεί ο πρώην ΟΔΔΥ.

    Ωστόσο, η έλλειψη χρηματοδότησης από τις τράπεζες έχει οδηγήσει πάρα πολλούς καταναλωτές και πάλι στις δημοπρασίες του πρώην ΟΔΔΥ καθώς τα αυτοκίνητα εξοφλούνται σε δόσεις ενώ αν κάποιος τα προμηθευτεί με μετρητά υπάρχουν σημαντικές εκπτώσεις.

    Παλαιότερα, οι συμμετέχοντες σε κάθε δημοπρασία δεν ήταν περισσότεροι από 100. Σήμερα, με την κρίση μπορεί να φθάσει και τους 1000.Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον εκδηλώνεται για τα δίτροχα, που αποτελούν ευκαιρία για τα χαμηλά βαλάντια, επισημαίνουν στελέχη από τον πρώην ΟΔΔΥ.

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΗ ΤΗ ΛΙΣΤΑ 

    ΔΙΑΒΑΣΤE AKOMH: Νέο χτύπημα για τον Λάκη Γαβαλά: Στο σφυρί το ιστορικό ακίνητο της Βουκουρεστίου

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δύσκολες ώρες για τον Αργύρη Παπαργυρόπουλο-Στο «σφυρί» 3 ακίνητα στο Κολωνάκι

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Αυτά είναι τα ελληνικά πλοία που βγαίνουν στο σφυρί τις επόμενες εβδομάδες. Σε πλειστηριασμό και το Pollux Yacht



    ΣΧΟΛΙΑ