ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Cenergy Holdings ανακοίνωσε ότι o ΑΔΜΗΕ ανέθεσε στην ένωση οικονομικών φορέων Ελληνικά Καλώδια – Fulgor, σύμβαση αξίας περίπου 43 εκατ. ευρώ, για την προμήθεια και εγκατάσταση υποβρύχιων και χερσαίων καλωδίων για την ηλεκτρική διασύνδεση της Σκιάθου με το εθνικό σύστημα μεταφοράς.
Το έργο περιλαμβάνει το σχεδιασμό και την παραγωγή συνολικά περίπου 30 χιλιομέτρων υποβρυχίου καλωδιακού συστήματος 150 kV, την υποθαλάσσια εγκατάσταση και προστασία του και τη σύνδεσή του με το εθνικό σύστημα μεταφοράς 150 KV στην περιοχή Μαντούδι της Εύβοιας. Η εκτέλεση του έργου αναμένεται να ξεκινήσει τον Ιανουάριο του 2020 και θα ολοκληρωθεί εντός 20 μηνών.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση, το υποβρύχιο καλώδιο θα κατασκευαστεί στο υπερσύγχρονο εργοστάσιο της εταιρείας Ελληνικά Καλώδια στην Κόρινθο, όπου οι εγκαταστάσεις και ο εξοπλισμός τελευταίας τεχνολογίας, καθιστούν δυνατή την παραγωγή και τις δοκιμές υποβρυχίων καλωδίων σε συνεχόμενα μήκη, από τα μεγαλύτερα σε παγκόσμιο επίπεδο.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Noval Property: Από 26 Ιουνίου η καταβολή μερίσματος ύψους 0,07 ευρώ/μετοχή
- Εξαρθρώθηκε σπείρα τηλεφωνικών απατών: Είχαν call center και εισπράκτορες και η λεία τους έφτασε τα 1,6 εκατ. ευρώ
- Υπουργείο Παιδείας: Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται στα σχολεία – Θεσπίζεται ολοκληρωμένο πλαίσιο για την ασφαλή χρήση της
- Orilina Properties: Ξεκινά πρόγραμμα αγοράς έως 700.000 ιδίων μετοχών
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.