ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ ΑΕ ενημερώνει το Επενδυτικό Κοινό ότι ολοκληρώθηκε η συμφωνία μεταξύ της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ ΑΕ και της FERROVIAL SA για την απόκτηση από τη ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ ΑΕ ποσοστού 33,34% στην εταιρεία «ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΕ» και 21,41% στην εταιρεία «ΝΕΑ ΟΔΟΣ ΑΕ».
Με την ως άνω πράξη η ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ ΑΕ κατέχει πλέον το 100% και στις δύο Εταιρείες παραχώρησης, καταβάλλοντας συνολικό τίμημα περίπου 145 εκατ. ευρώ το οποίο πρόκειται να εξοφληθεί μέχρι το τέλος του 2028.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Πλώρη προς την κορυφή έχει βάλει η ΓΕΚ Τέρνα: Ποια μεγάλα έργα διεκδικεί
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ο αθλητισμός ως πηγή έμπνευσης: Μαθήματα ζωής που ξεπερνούν τα όρια του αγωνιστικού χώρου
- Οι άνθρωποι πίσω από τις επιδόσεις: Η σημασία της στήριξης των αθλητών στον δρόμο προς την κορυφή
- Κάζιμιρ (ΕΚΤ): Η ΕΚΤ θα πρέπει να αυξήσει ξανά τα επιτόκια – Οι αγορές υποτιμούν την κατάσταση
- Τέσσερις διαφορετικές ιστορίες, μία κοινή αξία: Οι inCrediables της CrediaBank και η δύναμη της συλλογικής προσπάθειας
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.