ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το super 61 της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, η νέα δεκαετία ΔΕΗ και Στάσση, η κόντρα Κωνσταντακόπουλου-Προκοπίου, τι τρέχει με το πτυχίο της Κόλλια, η γαλάζια οργή κατά Σκέρτσου και το 2ο quiz με τον ξυπόλυτο Λιβανέζο
Η ΔΕΗ ανακοίνωσε ότι ολοκλήρωσε την εξαγορά του συνόλου των συμμετοχών μειοψηφίας που κατείχε η Fondul Proprietatea στις εταιρείες Retele Electrice Muntenia (12%), PPC Energie Muntenia (12%), Retele Electrice Dobrogea (24,1%), Retele Electrice Banat (24,1%), και PPC Energie (12%) στη Ρουμανία, έναντι συνολικού αντιτίμου ύψους 650 εκατομμυρίων RON (περίπου €130 εκατομμυρίων με βάση spot ισοτιμία FX 0,2).
Η εν λόγω εξαγορά ολοκληρώθηκε σε συνέχεια της εξαγοράς από τη ΔΕΗ όλων των συμμετοχών της Enel στην Ρουμανία.
Διαβάστε επίσης
ΔΥΠΑ: Την εθνική στρατηγική δεξιοτήτων παρουσίασε ο Σπ. Πρωτοψάλτης
Vodafone Business: Αναθέσεις δημοσίων έργων άνω των €300 εκατ.
ΟΤΕ: 13 εκατομμύρια ευρώ η ετήσια εξοικονόμηση από την ανακαίνιση του Διοικητικού Μεγάρου
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ντόναλντ Τραμπ: Live η συνέντευξη τύπου από τον Λευκό Οίκο
- Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη: Στον «Ευαγγελισμό» η σύζυγος του πρωθυπουργού
- Τσίπρας: «Ζυγώνει η ώρα ανάληψης ευθυνών» – Μήνυμα πολιτικής επανεκκίνησης και αιχμές… προς όλους
- Σε πελάγη ευτυχίας ο Γιάννης Στουρνάρας – H κόρη του Νεφέλη γέννησε τον δεύτερο γιο της
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.