ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο όμιλος Stellantis ανακοίνωσε ότι διακόπτει όλες τις εξαγωγές οχημάτων στη Ρωσία καθώς και τις εισαγωγές από τη συγκεκριμένη χώρα, μετά την εισβολή της στην Ουκρανία.
«Όλες οι εξαγωγές οχημάτων της Stellantis στη Ρωσία, αλλά και οι εισαγωγές από εκεί έχουν διακοπεί», ανέφερε η εταιρεία, σε γραπτή δήλωσή της την οποία απέστειλε στο πρακτορείο Reuters.
Διαβάστε επίσης
Ουκρανία: Ρωσικά άρματα μάχης στα προάστια του Κιέβου
Βρετανία: Ο Μπόρις Τζόνσον εκφράζει φόβους ότι η Ρωσία θα αναπτύξει χημικά όπλα στην Ουκρανία
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Rontis: Η επένδυση των 180 εκατ. για τα φάρμακα, την επέκταση στη Λάρισα και τη νέα μονάδα στην Κοζάνη
- Γιατί είναι happy οι μέτοχοι της Star Bulk, το κρίσιμο 48ωρο των μετοχών, ο σασμός του Πιερρ, πού πάει ο Μεγάλου, η υπόσχεση Βρεττού, οι νέες business της Μιλένας Παππά, η επιστροφή του consigliere Νικηφοράκη στον ΚΜ, οι αμαζόνες του Άδωνι και τα Chanel της Δάφνης
- Τα δεκαχίλιαρα της Νίκης Κεραμέως
- Σπυρίδων Παπαγεωργίου (Γ.Γ Προστασίας Κρίσιμων Οντοτήτων ): Σε 10 μήνες τα σχέδια ανθεκτικότητας – Η νέα εθνική πλατφόρμα και τα antidrones
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.