• Business

    Στέλιος Κουτσιβίτης (Αστέρας Βουλιαγμένης): «Να πείσουμε και άλλους επενδυτές να έρθουν στην πατρίδα μας»

    • NewsRoom

    (από δεξιά προς αριστερά) Ο κ. Στέλιος Κουσοβίτης, CEO, Astir Palace Vouliagmenis, ο Διευθυντής της εφημερίδας «Ναυτεμπορική», κ. Χρήστος Δόγας, ο κ. Δημήτρης Τρυφωνόπουλος, πρώην γενικός γραμματέας ΕΟΤ και ο κ. Mario Kontomerkos, CEO, Mohegan Gaming Entertainment


    Στην προστιθέμενη αξία που δημιουργεί η μεγάλη επένδυση του Αστέρα Βουλιαγμένης και η δημιουργία της λεγόμενης Αθηναϊκής Ριβιέρας αναφέρθηκε, από το βήμα του Οικονομικού Φόρουμ Δελφών, ο κ. Στέλιος Κουτσιβίτης, CEO του Astir Palace Βουλιαγμένης.

    «Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε ένα προορισμό για τον πολυτελή τουρισμό» υπογράμμισε ο κ. Κουτσιβίτης. Όπως ανέφερε, στο έργο περιλαμβάνονται το ξενοδοχείο Four Seasons, πολυτελή εστιατόρια διεθνών brands, μαρίνα, ένα οικιστικό συγκρότημα με 13 πολυτελείς βίλες, ενώ σχεδιάζεται και η αναβάθμιση της παραλίας.

    «Η επένδυση ξεπερνάει τα 650 εκατομμύρια ευρώ. Υλοποιείται επιτυχία βήμα-βήμα», τόνισε ο κ. Κουτσιβίτης, προσθέτοντας πως στα οφέλη από την δημιουργία της Αθηναϊκής Ριβιέρας περιλαμβάνεται κυρίως «η άρση της ανασφάλειας ότι τέτοιες επενδύσεις δεν μπορούν να γίνουν στη χώρα».

    Ο κ. Κουτσιβίτης κατέληξε ότι δεν έχει μόνο σημασία να έχουμε «έναν εξαιρετικό προορισμό, αλλά χρειάζεται να πείσουμε και άλλους επενδυτές να έρθουν στην πατρίδα μας».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Αχιλλέας Κωνσταντακόπουλος: Τα σχέδια για το Hilton και o… Λάμπρος Κωνσταντάρας

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κραυγή αγωνίας από τον εφοπλιστή Θ. Μαρτίνο: «Μειώστε τους φόρους για να μη φύγουμε» 



    ΣΧΟΛΙΑ