• Business

    Στα “κάγκελα” οι απλήρωτοι εργαζόμενοι του Βρυώνη – Παγώνουν τις ζωντανές εκπομπές στο Εpsilon


    Με αναστολή των ζωντανών εκπομπών από την Τετάρτη, προειδοποιούν οι εργαζόμενοι του Epsilon την διοίκηση του καναλιού, διεκδικώντας την καταβολή των δεδουλευμένων των προηγούμενων δύο μηνών.

    «Δεν έχουμε χρήματα να ερχόμαστε στο κανάλι», αναφέρουν χαρακτηριστικά σε επιστολή την οποία υπογράφουν όλοι οι αρχισυντάκτες των εκπομπών του καναλιού, πλην εκείνων της Τατιάνας Στεφανίδου, του Νίκου Ευαγγελάτου και της Αννίτας Πάνια.

    «Σας γνωστοποιούμε ότι η κατάσταση την οποία βιώνουμε οι δημοσιογράφοι του σταθμού έχει φτάσει στο απροχώρητο. Το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε είναι το γεγονός ότι μας οφείλονται δεδουλευμένα Αυγούστου και Σεπτεμβρίου και, όπως καταλαβαίνετε, είναι αδύνατον αφού δεν έχουμε χρήματα να ερχόμαστε στο κανάλι… Στις περισσότερες εκπομπές αφαιρέθηκαν βάρδιες μοντάζ καθιστώντας αδύνατον να διεκπεραιώνεται η δουλειά μας στην ώρα της, ενώ πολλά “κλεισμένα” γυρίσματα δεν πραγματοποιούνται, καθώς τα οχήματα δεν έχουν βενζίνη για να κινηθούν και δεν βρίσκεται καμία λύση από κανέναν», αναφέρεται μεταξύ άλλων, στην επιστολή η οποία εστάλη μέσω e-mail στους ιθύνοντες του καναλιού.

    Αίτημα των εργαζομένων είναι η άμεση καταβολή των δεδουλευμένων και να κλειστεί ραντεβού με τη διοίκηση του Εpsilon προκειμένου να δοθεί λύση στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν

    «Αν δεν γίνουν τα παραπάνω, θα βρεθούμε στην δυσάρεστη θέση από την Τετάρτη, 5 Οκτωβρίου, να μην μπορούμε να “βγάλουμε” τις εκπομπές μας στον αέρα», καταλήγουν στην επιστολή τους οι εργαζόμενοι.

    Έχοντας βρεθεί εκτός αδειών ο ιδιοκτήτης του Ε, Φίλιππος Βρυώνης, έχει βρεθεί αντιμέτωπος με μία δύσκολη πραγματικότητα και ένα αβέβαιο μέλλον για το κανάλι του. Από τις ημέρες της δημοπρασίας για τις τηλεοπτικές άδειες, όμως, δεν έχει και τις απαιτούμενες απαντήσεις για τους εργαζομένους του καναλιού σχετικά με τις επόμενες κινήσεις του και την τακτική που θα ακολουθήσει στην επόμενη μέρα του Epsilon. Και μπορεί να διαφημίζει τα νέα προγράμματα και πρόσωπα του καναλιού του με γιγαντοαφίσες στους δρόμους της πρωτεύουσας, η πραγματικότητα όμως είναι ότι οι απλοί εργαζόμενοι του Ε παραμένουν απλήρωτοι.

    Μένει να αποδειχθεί αν ο “σφικτός” επιχειρηματίας με την παροιμιώδη συνήθειά του να μην αφήνει ούτε 10λεπτο για pourboir στο καφέ της Κουμπάρη όπου συχνάζει, θα αφήσει -και αυτός- μετέωρους του εργαζόμενους ή θα ακούσει την κραυγή απόγνωσής τους.

    Διαβάστε ακόμη:

    http://www.mononews.gr/kontominas-alafouzos-ke-savvidis-vardinogiannis-simfonisan-proti-sizitoun-defteri/79134



    ΣΧΟΛΙΑ