• Business

    Στα 929 ευρώ ο κατώτερος μισθός στη Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου

    • NewsRoom
    rio

    Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου


    Διατήρηση των μισθών στα επίπεδα που είχαν διαμορφωθεί στο τέλος του 2017 και διασφάλιση των θέσεων εργασίας προβλέπει η νέα επιχειρησιακή σύμβαση που υπεγράφη μεταξύ της διοίκησης και του σωματείου των εργαζομένων στη Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου. Επίσης, στην επιχειρησιακή σύμβαση, η οποία ισχύει από 1/1/2018 μέχρι 31/12/2018 και αφορά 120 εργαζόμενους, προβλέπεται  για όλους τους εργαζόμενους επίδομα γάμου (72 ευρώ), καθώς και επίδομα προϋπηρεσίας ανά τριετία (72 ευρώ).

    Για τους επόπτες, ο βασικός μισθός διαμορφώνεται στα 2.153 ευρώ, για τους βασικούς επόπτες στα 1.457 ευρώ, για τους υπαλλήλους ασφάλειας κυκλοφορίας στα 988 ευρώ, για τους υπαλλήλους εξυπηρέτησης πελατών στα 929 ευρώ και για τους εισπράκτορες διοδίων στα 958 ευρώ.

    Παράλληλα η εταιρεία δεσμεύεται για όλο το 2018 να μην προβεί σε καταγγελίες των υφιστάμενων συμβάσεων εργασίας αορίστους χρόνου, εκτός των περιπτώσεων απόλυσης λόγω διάπραξης ατασθαλιών ή απάτης ή συνδρομής άλλου σπουδαίου λόγου.

    rio
    Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου

    Να σημειωθεί ότι το κόστος διέλευσης σήμερα από τη Γέφυρα ανέρχεται στα 13,30 ευρώ, ανά διέλευση. Ωστόσο οι χρήστες της Γέφυρας επιλέγουν τα τελευταία χρόνια, το ηλεκτρονικό διόδιο.



    ΣΧΟΛΙΑ