• Business

    Σπύρος Θεοδωρόπουλος στο mononews για Creta Farms: «Να δούμε το MoU και θα αποφασίσουμε»

    • Γιώργος Μανέττας
    Θεοδωρόπουλος

    Σπύρος Θεοδωρόπουλος. Διευθύνων Σύμβουλος Chipita.


    «Περιμένουμε να δούμε και να διαβάσουμε το Memorandum of Understanding (MoU), πόσα προβλήματα κλείνει, και ανάλογα να κινηθούμε», επισημαίνει αναφορικά με την Creta Farms, μιλώντας στο mononews.gr, ο Σπύρος Θεοδωρόπουλος, επιβεβαιώνοντας εμμέσως το κατ’ αρχήν ενδιαφέρον του για την κρητική αλλαντοβιομηχανία.

    Ο κ. Θεοδωρόπουλος, ως βασικός μέτοχος της αλλαντοβιομηχανίας «Νίκας», σημειώνει πως θα πρέπει πρώτα να ενημερωθούν, προκειμένου να διαμορφώσουν τη θέση τους, τονίζοντας ότι αυτήν τη στιγμή δεν μπορεί να προεξοφλήσει την υποβολή πρότασης για την είσοδο ως στρατηγικός επενδυτής στην Creta Farms.

    «Πρέπει να μελετήσουμε αυτό που συμφώνησαν οι τράπεζες και οι μέτοχοι και να διαμορφώσουμε μια θέση ανάλογα», λέει χαρακτηριστικά ο κ. Θεοδωρόπουλος.

    «Θα ενημερωθούμε, θα διαμορφώσουμε άποψη και στη συνέχεια θα ενημερώσουμε τις τράπεζες αν ενδιαφερόμαστε ή όχι», υπογραμμίζει.

    Υπενθυμίζεται ότι στη σημερινή κρίσιμη συνάντηση για το μέλλον της Creta Farms στο υπουργείο Ανάπτυξης, παρουσία του υπουργού Άδωνι Γεωργιάδη, οι βασικοί μέτοχοι της εταιρείας, Μάνος και Κωνσταντίνος Δομαζάκης, υπέγραψαν συμφωνία (MoU) για την εξεύρεση λύσης στην εταιρεία με πρωτοβουλία των τραπεζών μέσα από την είσοδο στρατηγικού επενδυτή.

    Η είσοδος στρατηγικού επενδυτή στην εταιρεία είναι, άλλωστε, ένα από τα τέσσερα σημεία κλειδιά για τη διάσωση της Creta Farms.

    Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας σε δημοσιογράφους μετά τη συνάντηση, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την εξέλιξη της υπόθεσης και αποκάλυψε ότι υπάρχουν ήδη τρεις ενδιαφερόμενοι επενδυτές για την εταιρεία.

     



    ΣΧΟΛΙΑ