• Business

    Sony: Έγιναν τα αποκαλυπτήρια για το πολυαναμενόμενο Playstation 5


    Το Playstation 5 παρουσίασε η Sony, το βράδυ της Πέμπτης, κατά τη διάρκεια ζωντανής εκδήλωσης.

    Η Sony περνάει στην επόμενη γενιά της διάσημης κονσόλας, επτά χρόνια μετά το Playstation 4, το οποίο ήταν η τελευταία ναυαρχίδα της εταιρείας στον τομέα του gaming.

    Το νέο μοντέλο υπόσχεται να αλλάξει τα δεδομένα του gaming. Όπως αποκαλύφθηκε, το Playstation 5 θα έχει ασπρόμαυρο design και κρυφό μπλε φωτισμό, με σκληρό δίσκο SSD, κάτι που του δίνει δυνατότητα να αποθηκεύει στοιχεία 100 φορές πιο γρήγορα από το προηγούμενο μοντέλο.

    Το Playstation 5 αν και είναι σχεδιασμένο να είναι όρθιο μπορεί να τοποθετηθεί και οριζόντια. Την ίδια ώρα, η Sony αποκάλυψε ακόμα έναν αριθμό αξεσουάρ, συμπεριλαμβανομένου ενός σταθμού φόρτισης DualSense, μιας νέας κάμερας HD, ενός ασύρματου ακουστικού Pulse 3D και ενός τηλεχειριστηρίου πολυμέσων.

    Σημειώνεται ότι η επίσημη παρουσίαση ήταν προγραμματισμένη για τις 4 Ιουνίου, ωστόσο αναβλήθηκε λόγω των διαδηλώσεων για τον θάνατο του Αφροαμερικανού Τζορτζ Φλόιντ.

    Το Playstation 5 αναμένεται να κυκλοφορήσει το φθινόπωρο, με την Sony για την ώρα να μην αποκαλύπτει την τιμή της και τους ανυπόμονους θαυμαστές της να αναμένουν μια ιδιαίτερα… «τσουχτερή» τιμή.



    ΣΧΟΛΙΑ