• Business

    Σκρέκας: Αυτοψία σε εμπορικά καταστήματα στην Ερμού

    • NewsRoom
    Κώστας Σκρέκας, Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων

    Κώστας Σκρέκας, Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων


    «Οι εκπτώσεις βοηθούν τους καταναλωτές να προμηθευτούν τα προϊόντα που τους ενδιαφέρουν σε πολύ χαμηλότερες τιμές. Η κίνηση είναι αυξημένη στην Ερμού, αλλά και σε άλλες αγορές. Η προηγούμενη περίοδος των γιορτών πήγε πολύ καλά σε ό,τι αφορά τα εμπορικά καταστήματα. Είχαμε μια αυξημένη κίνηση και έναν αυξημένο τζίρο σε όγκους και σε αξία, που σημαίνει ότι οι καταναλωτές αξιοποιούν τις περιόδους των εκπτώσεων για να μπορέσουν να προμηθευτούν τα προϊόντα τα οποία θέλουν σε χαμηλότερες τιμές».

    Αυτό επεσήμανε ο υπουργός Ανάπτυξης Κώστας Σκρέκας κατά την επίσκεψή του σήμερα σε καταστήματα της Αθήνας με αφορμή την έναρξη των χειμερινών εκπτώσεων, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών (ΕΣΑ).

    Ο Πρόεδρος του ΕΣΑ Σταύρος Καφούνης δήλωσε από την πλευρά του: «Είμαι ευτυχής που μαζί με τον κ. Υπουργό βγήκαμε στα καταστήματα του κέντρου και διαπιστώσαμε την εύρυθμη λειτουργία της αγοράς και την επάρκεια των προϊόντων. Είδαμε τις εμπορικές επιχειρήσεις να έχουν γεμάτα ράφια και εξαιρετικές τιμές και επιβεβαιώσαμε ιδίοις όμμασι τον επαγγελματισμό και τη συνέπεια τόσο των επιχειρηματιών, όσο και των υπαλλήλων. Ευελπιστούμε ότι τα αποτελέσματα των χειμερινών εκπτώσεων, τα οποία θα αποτυπωθούν όπως πάντα στην μεγάλη έρευνα του Εμπορικού Συλλόγου, θα είναι ανάλογα των προσδοκιών του εμπορικού κόσμου, συνεχίζοντας την ανοδική τάση που επέδειξαν κατά την εορταστική περίοδο».

    Διαβάστε επίσης:

    Σκρέκας για βρεφικό γάλα: Θα συγκρουστούμε για να μειωθεί η τιμή

    Επιταχύνεται ο ρυθμός δημιουργίας νέων επιχειρήσεων

    Παύλος Μαρινάκης: Η Ελλάδα εφαρμόζει μία αυστηρή αλλά δίκαιη μεταναστευτική πολιτική



    ΣΧΟΛΙΑ