ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο Πάνος Ξενοκώστας, που εκπροσωπεί την ΟΝΕΧ, με επιστολή του προς τους εργαζόμενους των Ναυπηγείων Ελευσίνας τους διαβεβαιώνει ότι έως τις 12 Μαΐου θα κατατεθεί στη Βουλή το σχέδιο εξυγίανσης του Ναυπηγείου, ενώ τους επισημαίνει ακόμη τα εξής:
«Μπορώ να οραματίζονται την επόμενη μέρα μαζί σας, από κοινού να σχεδιάζουμε το ναυπηγείο που ονειρευόμαστε και θέλουμε, ώστε να είμαστε όλοι υπερήφανοι γι’ αυτό”.
Στην επιστολή του, αφήνει αιχμές, χωρίς να κατονομάζει πρόσωπα, λέγοντας:
“κάθε φορά που εμείς ξεπερνούμε ανυπέρβλητα εμπόδια και γραφειοκρατικές αγκυλώσεις, οι επιτήδειοι πάντα εφευρίσκουν τρόπους νέων αγκυλώσεων και παραπληροφόρησης.
Είκοσι χρόνια ζημίας και καταστροφής οδήγησαν σε ένα τέλος και τώρα οι ίδιοι άνθρωποι που κατέστρεψαν, καθοδηγούν ανύπαρκτες και αόρατες προτάσεις που μόνο σκοπό έχουν την προσωπική τους επιβίωση και την ύπαρξή του.
Η επιστολή του Πάνου Ξενοκώστα προς τους εργαζόμενους

Διαβάστε επίσης
Ναυπηγεία Ελευσίνας: Υποσχέσεις ότι θα ολοκληρωθεί η εξυγίανση σε έξι μήνες
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Θοδωρής Μόσχος: Ένα αστέρι γεννιέται…
- Μπορεί ο εργοδότης να παρακολουθεί τον εργαζόμενο εν ώρα εργασίας; Τι ισχύει για κάμερες, παρακολούθηση συνομιλιών και τηλεργασία
- Ισχυροί «παίκτες» της Πληροφορικής μπαίνουν στη μάχη της αμυντικής βιομηχανίας
- Θάνος Πλεύρης στο mononews: Στόχος της ΝΔ η αυτοδυναμία – Στο μεταναστευτικό δεν θα επιτρέψουμε εικόνες του 2015
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.