• Ναυτιλία

    Ξεκινά άμεσα το μεγάλο έργο οδοποιίας στη Σαλαμίνα από την Περιφέρεια Αττικής– Το πράσινο φως δίνει και το Ελεγκτικό Συνέδριο

    Βάσω Θεοδωρακοπούλου-Μπόγρη

    Βάσω Θεοδωρακοπούλου-Μπόγρη


    Η έναρξη ενός μεγάλου έργου οδοποιίας από την Περιφέρεια Αττικής είναι γεγονός. Με αφορμή την θετική απάντηση και του Ελεγκτικού Συνεδρίου, η τ.Αντιπεριφερειάρχης Νήσων και Υποψήφια Δήμαρχος Σαλαμίνας, κα. Βάσω Θεοδωρακοπούλου-Μπόγρη δήλωσε τα εξής:

    «Μετά την από 30-11 2022 εκδοθείσα απόφαση του Διοικητικού Εφετείου Αθηνών από την οποία προκύπτει ότι  η διαγωνιστική διαδικασία κρίθηκε σύννομη, αλλά και την από 7-03-2023 θετική απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου, ξεκινά επιτέλους το μεγάλο έργο οδοποιίας στη Σαλαμίνα για το οποίο έχει την ευθύνη υλοποίησης η Περιφέρεια Αττικής.

    Ενημερώνω δε τους δημότες της Σαλαμίνας,  ότι όλα εκτελέστηκαν σύμφωνα με τις προβλεπόμενες διαδικασίες και είμαι χαρούμενη, που συμμετείχα ενεργά  ώστε να φτιαχτούν δρόμοι στο νησί μας !

    Ακόμα ένα μεγάλο έργο που γίνεται πραγματικότητα με πόρους της περιφέρειας Αττικής και προφανώς χωρίς να το χρεώνεται ο Δημότης…».

    Διαβάστε επίσης

    Performance Shipping (Ανδρέας Μιχαλόπουλος): Ναυπηγεί πλοίο αξίας 62,6 εκατ. δολαρίων

     



    ΣΧΟΛΙΑ