• Ναυτιλία

    United Maritime: Τον Αύγουστο θα παραλάβει τέσσερα πλοία – Άντλησε 26 εκατ. δολάρια

    Σταμάτης Τσαντάνης, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της United Maritime Corporation

    Σταμάτης Τσαντάνης, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της United Maritime Corporation


    Η United Maritime Corporation, θυγατρική της Seanergy που διευθύνονται από τον Σταμάτη Τσαντάνη γνωστοποίησε τις ημερομηνίες που θα παραλάβει τα τέσσερα πλοία που αγόρασε πρόσφατα.

    Τα δύο πλοία Aframax, τα οποία θα μετονομαστούν σε M/T Parosea και M/T Bluesea, έχουν προγραμματιστεί να παραδοθούν στην εταιρεία εντός της πρώτης και δεύτερης εβδομάδας του Αυγούστου, αντίστοιχα.

    Τα δύο δεξαμενόπλοια LR2, τα οποία θα μετονομαστούν σε M/T Epanastasea και M/T Minoansea, έχουν επίσης προγραμματιστεί να παραδοθούν εντός της πρώτης και δεύτερης εβδομάδας του Αυγούστου, αντίστοιχα.

    Επιπλέον, η δημόσια προσφορά 8.000.000 μετοχών στην τιμή των 3,25 δολάρια ανά μετοχή απέδωσε έσοδα περίπου 26 εκατομμύρια και έκλεισε με επιτυχία στις 20 Ιουλίου 2022, όπως είχε προγραμματιστεί και ανακοινωθεί στις 18 Ιουλίου 2022. Η Maxim Group LLC ενήργησε ως ο μοναδικός αντιπρόσωπος τοποθέτησης σε σχέση με την προσφορά.

    Ο Σταμάτης Τσαντάνης, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, δήλωσε:

    «Είμαστε ικανοποιημένοι με τις έγκαιρες παραδόσεις των δεξαμενόπλοιων που αποκτήσαμε πρόσφατα σε μια ήδη σταθερή αγορά δεξαμενόπλοιων με καλές προοπτικές που θα ωφελήσουν σημαντικά την ικανότητα παραγωγής ταμειακών ροών της United. Επιπλέον, η επιτυχής εκτέλεση της δημόσιας προσφοράς της εταιρείας θα ανοίξει το δρόμο για πρόσθετες συναλλαγές με στόχο την ενίσχυση της παρουσίας μας στον κλάδο των δεξαμενόπλοιων».

    Διαβάστε επίσης:

    Γεωργιάδης για Ναυπηγεία Ελευσίνας: Χωρίς ευρύτερη συμφωνία δεν θα εκπροσωπήσω το Δημόσιο στο δικαστήριο και θα πάμε σε βίαιη ρευστοποίηση

    Νεκτάριος Σαντορινιός: Δεν δίνουμε λευκή επιταγή στο θέμα των Ναυπηγείων Ελευσίνας



    ΣΧΟΛΙΑ