• Ναυτιλία

    Τραυματισμός δύο ναυτικών σε Πειραιά και Λέρο

    • NewsRoom
    Κοντινή φωτογραφία ενός αυτοκινήτου που ανήκει στο Λιμενικό


    Ενημερώθηκε, το Α΄ Λιμενικό Τμήμα Τζελέπη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά, ότι ημεδαπός, μέλος πληρώματος (ειδικότητας επίκουρου) του Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου “KΡΗΤΗ ΙΙ” Ν. ΧΑΝ. 25, τραυματίστηκε εντός του πλοίου, σύμφωνα με ημερολογιακή εγγραφή του Πλοιάρχου.

    Ο ανωτέρω μεταφέρθηκε στο γενικό νοσοκομείο Πειραιά “ΤΖΑΝΕΙΟ”, για παροχή ιατρικής περίθαλψης. Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή.

    Επίσης, ημεδαπός, μέλος πληρώματος (ειδικότητας ναύτη) του Φ/Γ πλοίου “ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΚΟΥΜΙΑΝΟΥ” Ν.Π. 11527, το οποίο βρισκόταν προσδεδεμένο στις εγκαταστάσεις ιδιωτικής εταιρείας, στην περιοχή “ΒΑΘΙΑ ΛΑΓΚΑΔΑ” της νήσου Λέρου, τραυματίστηκε εντός του πλοίου.

    Συγκεκριμένα, ο ανωτέρω, κατά την διάρκεια εργασιών παραπάτησε και έπεσε στο εσωτερικό κατάστρωμα του αμπαριού, από ύψος περίπου 2,5 μέτρων.

    Ο ημεδαπός μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κρατικό Θεραπευτήριο – Γενικό Νοσοκομείο – Κέντρο Υγείας Λέρου, για παροχή ιατρικής περίθαλψης. Προανάκριση διενεργείται και στην περίπτωση αυτή από την οικεία Λιμενική Αρχή.

    Διαβάστε επίσης:

    Η Costa Cruises προγραμματίζει για το 2024 προσεγγίσεις σε Πειραιά, Μύκονο, Κρήτη, Ρόδο και Σαντορίνη

    Maran Tankers: Τρίτο νεότευκτο δεξαμενόπλοιο παρέλαβε η Μαρία Αγγελικούση



    ΣΧΟΛΙΑ