ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η ναυτιλιακή εταιρεία Top Ships, του Βαγγέλη Πιστιόλη, γνωστοποίησε ότι υπέγραψε συμφωνία για τριετή παράταση της ναύλωσης με την Weco Tankers, που έχει έδρα την Δανία για το πλοίο MR Eco Marina Del Rey, χωρητικότητας 50.000 dwt .
Η νέα ναύλωση έχει καθοριστεί με ναύλο στα 18.250 δολάρια την ημέρα, προσθέτοντας περίπου 20 εκατομμύρια δολάρια στο ανεκτέλεστο υπόλοιπο εσόδων της Top Ships.
Η Top Ships ελέγχει σήμερα έναν στόλο σύγχρονων πλοίων MR, Suezmax και VLCC, όλα τα εξοπλισμένα με την τεχνολογία εξοικονόμησης καυσίμου και κυρίως σε μεσοπρόθεσμες έως μακροπρόθεσμες ναυλώσεις.
Διαβάστε επίσης
Βασίλης Κορκίδης: Πρόταση για ανανέωση του γερασμένου μεσογειακού στόλου ύψους 10 δισ. ευρώ
Frontline: Κέρδη 40,3 εκατ. δολαρίων και κέρδος 23,7 εκατ. δολαρίων από πώληση πλοίου
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Wall Street: Επιφυλακτικότητα εν μέσω σύγχυσης για τους δασμούς
- Μεξικό: 2.500 επιπλέον στρατιώτες στην πολιτεία Χαλίσκο μετά τις λεηλασίες για τον θάνατο του «Ελ Μέντσο»
- Τραμπ: Απειλεί με πολύ πιο υψηλούς δασμούς όσες χώρες παίξουν με την απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου
- Συνεδριάζει την Τρίτη το Κυβερνητικό Συμβούλιο Οικονομικής Πολιτικής
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.