ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
«Έκλεισε, χθες, με αίσιο τρόπο μια μεγάλη εκκρεμότητα, το ζήτημα της ακτοπλοϊκής σύνδεσης της Θεσσαλονίκης με τις Σποράδες», όπως αναφέρει σε σχετική ανάρτησή του ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Στέλιος Αγγελούδης.
Στην ίδια ανάρτηση τονίζει πως με επιστολές του προς το αρμόδιο Υπουργείο είχε «επισημάνει το γεγονός της καθυστέρησης στην οριστικοποίηση των αποφάσεων και την εξασφάλιση της απαιτούμενης χρηματοδότησης για τη λειτουργία μιας γραμμής με σταθερά ανοδική πορεία τα τελευταία χρόνια».
Ο κ. Αγγελούδης προσθέτει πως «μετά το πράσινο φως που δόθηκε πρέπει να τρέξουν το ταχύτερο δυνατό οι διαδικασίες, ώστε τα δρομολόγια να ξεκινήσουν ακόμη και πριν το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος».
Διαβάστε επίσης:
Μώραλης: Αυτοψία Δημάρχου Πειραιά στα έργα αναβάθμισης της παραλίας Βοτσαλάκια
Θάνος Σοφιός (Breakwave Advisors): Οι spot τιμές στο ξηρό φορτίο συνεχίζουν να υποαποδίδουν
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ο «χάρτης» των πληρωμών από τον e-ΕΦΚΑ και τη ΔΥΠΑ έως τις 24 Δεκεμβρίου
- Απαράδεκτες δηλώσεις του Τούρκου υπουργού Αμυνας Γκιουλέρ: Επιτίθεται σε Ελλάδα, Κύπρο και Ισραήλ
- Okeanis Eco Tankers (Γιάννης και Αριστείδης Αλαφούζος): Εξασφάλισε δύο δάνεια ύψους 90 εκατ. δολαρίων από δύο ελληνικές τράπεζες
- Στην κόψη του ξυραφιού κυβέρνηση και αγρότες – Πώς μπορούν να λυθούν τα μπλόκα