ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
«Έκλεισε, χθες, με αίσιο τρόπο μια μεγάλη εκκρεμότητα, το ζήτημα της ακτοπλοϊκής σύνδεσης της Θεσσαλονίκης με τις Σποράδες», όπως αναφέρει σε σχετική ανάρτησή του ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Στέλιος Αγγελούδης.
Στην ίδια ανάρτηση τονίζει πως με επιστολές του προς το αρμόδιο Υπουργείο είχε «επισημάνει το γεγονός της καθυστέρησης στην οριστικοποίηση των αποφάσεων και την εξασφάλιση της απαιτούμενης χρηματοδότησης για τη λειτουργία μιας γραμμής με σταθερά ανοδική πορεία τα τελευταία χρόνια».
Ο κ. Αγγελούδης προσθέτει πως «μετά το πράσινο φως που δόθηκε πρέπει να τρέξουν το ταχύτερο δυνατό οι διαδικασίες, ώστε τα δρομολόγια να ξεκινήσουν ακόμη και πριν το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος».
Διαβάστε επίσης:
Μώραλης: Αυτοψία Δημάρχου Πειραιά στα έργα αναβάθμισης της παραλίας Βοτσαλάκια
Θάνος Σοφιός (Breakwave Advisors): Οι spot τιμές στο ξηρό φορτίο συνεχίζουν να υποαποδίδουν
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μητσοτάκης: Τηλεφωνική επικοινωνία με βασιλιά της Ιορδανίας και Πρόεδρο των ΗΑΕ
- Έκθεση KPMG: Η Ελλάδα πρωταγωνίστρια στην καταπολέμηση του παράνομου εμπορίου τσιγάρων
- Ρόδος: Διαρροή αερίου σε ξενοδοχειακό συγκρότημα στην Ιξιά – Εκκενώνονται δωμάτια και επιχειρήσεις
- Νίκος Παπαθανάσης: Στο ΕΣΠΑ η ενεργειακή αναβάθμιση της ΣΣΑΣ, ύψους 3,5 εκατ. ευρώ
