• Ναυτιλία

    ΤΕΝ (Νίκος Π. Τσάκος): Έχουμε ευθύνη να βοηθήσουμε την παγκόσμια κοινότητα της ναυτιλίας να μεταβεί σε ένα πιο βιώσιμο μέλλον

    Νίκος Τσάκος- ΤΕΝ

    Νίκος Τσάκος


    «Από την ίδρυση της εισηγμένης ναυτιλιακής εταιρείας ΤΕΝ, έχουμε ενστερνιστεί την ευθύνη να γίνουμε παράγοντας αλλαγής στον κλάδο μας και αυτή η ευθύνη επεκτείνεται στο να βοηθήσουμε την παγκόσμια κοινότητα να μεταβεί σε ένα πιο βιώσιμο μέλλον».

    Όπως υποστηρίζει ο COO της εταιρείας Γιώργος Σαρόγλου, «η έκθεση ESG είναι ένα βήμα προς την επίδειξη της συνεχούς βαθιάς αφοσίωσής μας στην επίτευξη ουσιαστικών και πολύτιμων βιώσιμων επιχειρηματικών πρακτικών. Είμαστε υπερήφανοι που παρέχουμε την έκθεση 2021 ESG ως έναν νέο μεγεθυντικό φακό μέσω του οποίου οι ενδιαφερόμενοι φορείς μας μπορούν να μάθουν για την επιχείρησή μας και τις μόνιμες, ευεργετικές επιπτώσεις που μπορούμε να δημιουργήσουμε».

    Η ΤΕΝ, που ιδρύθηκε το 1993 και γιορτάζει φέτος 29 χρόνια ως εισηγμένη εταιρεία, είναι μια από τις πρώτες και πιο εδραιωμένες δημόσιες ναυτιλιακές εταιρείες στον κόσμο.

    Ο διαφοροποιημένος ενεργειακός στόλος της TEN αποτελείται επί του παρόντος από 73 πλοία διπλού κύτους, συμπεριλαμβανομένων τεσσάρων πλοίων aframax με κινητήρα διπλού καυσίμου LNG και δύο υπό κατασκευή δεξαμενόπλοιων, που αποτελούν ένα μείγμα δεξαμενόπλοιων αργού, δεξαμενόπλοιων προϊόντων και πλοίων μεταφοράς LNG, συνολικής χωρητικότητας 8,5 εκατομμυρίων dwt.

    Διαβάστε επίσης:

    Οι Έλληνες εφοπλιστές αγόρασαν και πούλησαν 483 πλοία συνολικής αξίας 10,6 δισ. δολαρίων!

    Θάνος Σοφιός (Breakwave Advisors): Χριστουγεννιάτικο ράλι για τα spot ναύλα, μαύρη μαυρίλα για τα futures



    ΣΧΟΛΙΑ