ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μνημόνιο συνεργασίας υπέγραψαν η Ναυτική Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού TEENS (Τσάκος Ελληνικά Εκπαιδευτήρια Ναυτικών Σπουδών) και η Ναυτική Ακαδημία της Ουρουγουάης (Escuela Naval de la República Oriental del Uruguay).
Η σχετική εκδήλωση για την υπογραφή του Μνημονίου πραγματοποιήθηκε χθες στο Κοινωφελές Ίδρυμα “Μαρία Τσάκος”, όπου οι δύο ναυτικές ακαδημίες επισφράγισαν την συνεργασία τους.
Η Βενετία Καλλιπολίτου και ο Χαράλαμπος Χατζημιχαήλ, εκ μέρους του Ιδρύματος Τσάκου, τόνισαν ότι η συνεργασία αυτή έχει ως στόχο την ανταλλαγή τεχνογνωσίας, εμπειριών και εκπαιδευτικών πρακτικών, με στόχο την ενίσχυση των δεξιοτήτων των νέων που επιλέγουν τη ναυτική σταδιοδρομία.
Παράλληλα, επισήμαναν ότι ενισχύει τους δεσμούς της Χίου με τη διεθνή ναυτιλιακή κοινότητα, ενώ όπως ειπώθηκε η ΑΕΝ της Ουρουγουάης έχει μεταφέρει την ελληνική γλώσσα και ναυτική κουλτούρα στον λαό της γεφυρώνοντας την μεγάλη γεωγραφική απόσταση μεταξύ των χωρών.
Βίντεο από την τελετή:
Διαβάστε επίσης:
Χρηματιστήριο: Τι δείχνει το «πάρτι» σε Alpha, Πειραιώς και Mυτιληναίο
HIG Capital – Βεϊνόγλου: Πρώτο βήμα για τη δημιουργία ομίλου logistics με 1.900 εργαζόμενους
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Noval Property: Από 26 Ιουνίου η καταβολή μερίσματος ύψους 0,07 ευρώ/μετοχή
- Εξαρθρώθηκε σπείρα τηλεφωνικών απατών: Είχαν call center και εισπράκτορες και η λεία τους έφτασε τα 1,6 εκατ. ευρώ
- Υπουργείο Παιδείας: Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται στα σχολεία – Θεσπίζεται ολοκληρωμένο πλαίσιο για την ασφαλή χρήση της
- Orilina Properties: Ξεκινά πρόγραμμα αγοράς έως 700.000 ιδίων μετοχών
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.