• Ναυτιλία

    Στις 24 Απριλίου το Capital Link’s 5th Annual Singapore Maritime Forum


    Το 5th Annual Capital Link Singapore Maritime Forum θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα, 24 Απριλίου, 2023 με φυσική παρουσία στο The Westin Singapore, σε συνεργασία με την Columbia Shipmanagement και την Singhai Marine Services.

    Το Συνέδριο αποτελεί τμήμα του επίσημου προγράμματος εκδηλώσεων της Ναυτιλιακής Εβδομάδας της Σιγκαπούρης (Singapore Maritime Week).

    Το Φόρουμ στοχεύει να επισημάνει τον σημαντικό ρόλο της Σιγκαπούρης ως ναυτιλιακής πύλης προς την Ασία και τις παγκόσμιες ναυτιλιακές αγορές. Θα συζητηθούν οι εξελίξεις και οι τάσεις στην ενέργεια, τα εμπορεύματα, τους διάφορους ναυτιλιακούς κλάδους, τις παγκόσμιες χρηματοπιστωτικές αγορές και κεφαλαιαγορές, καθώς και θέματα σχετικά με τις κανονιστικές εξελίξεις στη ναυτιλία, την απανθρακοποίηση, την ψηφιοποίηση, την τεχνολογία και τα πληρώματα των πλοίων.

    Το Συνέδριο θα υπογραμμίσει την ανταγωνιστική θέση και τα πλεονεκτήματα της Σιγκαπούρης ως ναυτιλιακού κόμβου και επίσης περιφερειακές επιχειρηματικές και εμπορικές ευκαιρίες στην Ασία.

    Στο πλαίσιο του Συνεδρίου θα απονεμηθεί το 2023 Capital Link Shipping Leadership Award στον κ. Esben Poulsson, Executive Chairman – Enesel Pte. Ltd., σε αναγνώριση της μακροχρόνιας συμβολής του και των επιτευγμάτων του στην ναυτιλία της Σιγκαπούρης και την παγκόσμια ναυτιλία.

    Εισαγωγικά σχόλια θα πραγματοποιήσει ο κ. Andreas Sohmen-Pao, Chairman of BW Group ; Chairman of the Global Centre for Maritime Decarbonisation ; Director of Navigator Holdings ; Trustee of the Lloyd’s Register Foundation.

    Στο πλαίσιο της ενότητας “A Reality Check on Decarbonization in Shipping – Alternative Pathways”, Εισαγωγικά σχόλια θα πραγματοποιήσει ο κ. Christopher J Wiernicki, Chairman, President & CEO – ABS.



    ΣΧΟΛΙΑ