• Ναυτιλία

    Στην τελική ευθεία το Olympic Yacht Show 2020

    • Newsroom


    Στις 1-4 Οκτωβρίου 2020 θα πραγματοποιηθεί το Olympic Yacht Show, μία διοργάνωση για την premium κατηγορία σκαφών.

    Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις ανανεωμένες εγκαταστάσεις της Olympic Marine και αναμένεται να συγκεντρώσει μεγάλο ενδιαφέρον από την Ελλάδα και εξωτερικό. Στόχος είναι να καταστεί ως γόνιμη πλατφόρμα επικοινωνίας για την μεσαία και μεγάλη κατηγορία σκαφών αναψυχής.

    Το Olympic Yacht Show αναδεικνύει τα νέα μοντέλα της premium κατηγορίας σκαφών προς πώληση (New Yachts for Sale) και είναι το μοναδικό event στην Ελλάδα με σαφή προσανατολισμό στη μεσαία και μεγάλη κατηγορία.

    Οι μεγαλύτερες εταιρίες του χώρου θα δώσουν δυναμικό παρών τόσο στο χερσαίο όσο και στο πλωτό τμήμα σε ένα καλαίσθητο και καλοσχεδιασμένο περιβάλλον. Στο ίδιο πλαίσιο έχει προβλεφθεί χώρος για τη μεγάλη κατηγορία των Luxury Ribs και Premium Day Cruisers με δυνατότητα δοκιμών στη θάλασσα.

    Την εκδήλωση διοργανώνουν η ΟΝDECK Events και η Olympic Marine SA. “Το Olympic Yacht Show είναι μία έκθεση σκαφών που απευθύνεται στην premium κατηγορία σκαφών αναψυχής και σε όλο το στερέωμα γύρω από αυτήν την πολυεπίπεδη αγορά. Πρόκειται για την πιο δημοφιλή κατηγορία σκαφών με μεγάλο εύρος και δυναμική πορεία τόσο στη χώρα μας όσο και διεθνώς”, αναφέρουν οι διοργανωτές.

    Η ONDECK Events διαθέτει πολύχρονη εμπειρία στο κλάδο του μεγάλου Σκάφους Αναψυχής και των διεθνών διοργανώσεων, ενώ διοργανώνει τα Greek Yachting Awards, το θεσμό για την ανάδειξη των πρωταγωνιστών του Yachting.

    Το Olympic Yacht Show τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής.



    ΣΧΟΛΙΑ