• Ναυτιλία

    Σκοτώθηκε οδηγός μέσα στο γκαράζ του “Διονύσιος Σολωμός”


    Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Θήρας, ότι κατά τη διάρκεια εκφόρτωσης οχημάτων από τον χώρο στάθμευσης (γκαράζ) Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου στον λιμένα Θήρας, 55χρονος ημεδαπός οδηγός Φ/Γ οχήματος, εγκλωβίστηκε μεταξύ του οχήματός του και έτερου ρυμουλκούμενου (επικαθήμενου), με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.

    Η σορός παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Θήρας.

    Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Θήρας, ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πειραιά για διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

    Με ανακοίνωση της η Πανελλήνια Ένωση Ναυτών, για το περιστατικό αναφέρει τα εξής:

    “Θανατηφόρο ήταν το δυστύχημα που έγινε στο Ε/Γ-Ο/Γ «Διονύσιος Σολωμός» σήμερα τα ξημερώματα (5 μ.μ) και ενώ το πλοίο ήταν στο λιμάνι της Σαντορίνης και γινόταν η αποβίβαση των οχημάτων.

    Οδηγός φορτηγού αυτοκινήτου 55 χρονών σκοτώθηκε στην προσπάθειά του να συνδέσει τον τράκτορα στην καρότσα του φορτηγού αυτοκινήτου.

    Ο 55χρονος οδηγός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Θήρας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

    Τα αίτια του δυστυχήματος ερευνά η λιμενική αρχή Σαντορίνης.

    Με αφορμή το τραγικό αυτό δυστύχημα η ΠΕΝΕΝ υπογραμμίζει την ανάγκη να διερευνηθούν σε βάθος όλες οι αιτίες και οι συνθήκες που οδήγησαν στον άδικο χαμό του 55χρονου οδηγού.

    Σε κάθε περίπτωση δημιουργούνται εύλογα και σοβαρά ερωτηματικά για το εάν τηρήθηκαν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα ασφαλείας που αφορούν την σύνδεση του τράκτορα”.

    Διαβάστε επίσης

    Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης εγκαινίασε το φεστιβάλ «Ελλάδος Γεύσεις» στο Πασαλιμάνι



    ΣΧΟΛΙΑ