• Ναυτιλία

    Συνάντηση Χριστοδουλίδη με το Κυπριακό Ναυτιλιακό Επιμελητήριο

    Νίκος Χριστοδουλίδης, Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας

    Νίκος Χριστοδουλίδης, Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας


    Το νέο προεδρείο του Κυπριακού Ναυτιλιακού Επιμελητηρίου, επισκέφθηκε τον πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, στο Προεδρικό Μέγαρο στη Λευκωσία.

    Στη διάρκεια της συνάντησης, το Ναυτιλιακό Επιμελητήριο παρουσίασε, τα θέματα πολιτικής της Κυπριακής Ναυτιλιακής Βιομηχανίας, καθώς και τις προτάσεις του κλάδου σε σχέση με ορισμένες προκλήσεις που αντιμετωπίζει.

    Κατά την εποικοδομητική συζήτηση που ακολούθησε, τονίστηκε επίσης ότι ενώ «η ναυτιλία συνεχίζει να έχει ισχυρές επιδόσεις για την κυπριακή οικονομία, η στενή και συνεχής συνεργασία και διαβούλευση μεταξύ του Επιμελητηρίου και της Ναυτιλιακής Διοίκησης Κύπρου είναι καθοριστικής σημασίας για τη διατήρηση και περαιτέρω βελτίωση των προοπτικών της και απτή συμβολή στην κυπριακή οικονομία και κοινωνία».

    Ο πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης, υπογράμμισε τη σημασία που αποδίδει η Κυβέρνηση στη Ναυτιλία και στο έργο του Επιμελητηρίου και δήλωσε ότι θα προσφέρει την πλήρη υποστήριξή του σε όλα τα θέματα που συζητήθηκαν, προκειμένου να διασφαλιστεί το βιώσιμο μέλλον αυτού του εμβληματικού κλάδου.

    Διαβάστε επίσης:

    H Seanergy ανακοινώνει την επαναγορά μετοχών ύψους 1,6 εκατ. δολαρίων και την απόκτηση ενός πλοίου Newcastlemax

    Alpha Gas (Άννα Αγγελικούση): Καθελκύστηκε το Energy Endurance

    Κωστής Κωνσταντακόπουλος: Δυναμική είσοδος στη Seanergy Maritime – Εξασφάλισε το 5,1% των μετοχών της



    ΣΧΟΛΙΑ