• Ναυτιλία

    Σαντορίνη, Μύκονος και Κατάκολο περιλαμβάνονται στις κρουαζιέρες της Costa Cruises

    Costa Cruises


    Η εταιρεία κρουαζιέρας Costa Cruises παρουσίασε τις κρουαζιέρες της για το έτος 2024, με δυνατότητα κράτησης από σήμερα και οι οποίες προσφέρουν μια τεράστια ποικιλία από διακοπές στη Μεσόγειο και τη Βόρεια Ευρώπη.

    Τρία πλοία θα είναι αφιερωμένα στη δυτική Μεσόγειο, για εβδομαδιαίες κρουαζιέρες που θα προσεγγίζουν μερικούς από τους πιο όμορφους προορισμούς στην Ιταλία, τη Γαλλία και την Ισπανία.

    Τα τελευταίας γενιάς αδελφά πλοία, Costa Smeralda και Costa Toscana και Costa Pacifica θα δρομολογηθούν σε αυτές τις κρουαζιέρες.

    Το Costa Smeralda θα φεύγει από τη Γένοβα κάθε Παρασκευή, αρχής γενομένης από τις 22 Μαρτίου, για να επισκεφθεί τη Μασσαλία, τη Βαρκελώνη, την Κάλιαρι, τη Νάπολη και την Τσιβιταβέκια.

    Αντίθετα, η Costa Toscana θα βρίσκεται στη Σαβόνα κάθε Σάββατο, από τα τέλη Μαρτίου, για ένα δρομολόγιο που θα προσεγγίζει τη Μασσαλία, τη Βαρκελώνη, την Πάλμα ντε Μαγιόρκα, το Παλέρμο και την Τσιβιταβέκια.

    Κατά τη θερινή περίοδο, η Πάλμα θα αντικατασταθεί από την Ίμπιζα, ένα από τα πιο όμορφα και περιζήτητα νησιά της Μεσογείου.

    Από τις 5 Μαΐου το Costa Pacifica θα βρίσκεται στη Σαβόνα κάθε Κυριακή, για να ανακαλύψει τη Civitavecchia, την Ajaccio, την Palma de Mallorca, τη Valencia και τη Μασσαλία.

    Το Costa Deliziosa θα πλεύσει στην ανατολική Μεσόγειο, με δρομολόγιο που θα περιλαμβάνει Marghera/Βενετία, Μπάρι, τα ελληνικά νησιά Σαντορίνη, Μύκονος και Κατάκολον.

    Επίσης, επιβεβαιώθηκαν οι κρουαζιέρες από τον Τάραντα και την Κατάνια, με προορισμό τα ελληνικά νησιά και τη Μάλτα, η πώληση των οποίων θα είναι ανοιχτή τις επόμενες εβδομάδες.

    Στη Βόρεια Ευρώπη, κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, θα αποπλέουν τα τρία πλοία Costa Favolosa, Costa Fascinosa και Costa Diadema. Το τελευταίο θα προσφέρει εβδομαδιαίες κρουαζιέρες από το Κίελο, με προορισμό την Κοπεγχάγη και τα νορβηγικά φιόρδ.

    Το Costa Favolosa θα προσφέρει τέσσερα διαφορετικά δρομολόγια από το Άμστερνταμ που θα επισκέπτεται τη Γροιλανδία, την Ισλανδία, την Αγγλία και την Ιρλανδία και τα νησιά Lofoten. Το Costa Fascinosa θα πραγματοποιεί 12ήμερες κρουαζιέρες στο Βόρειο Ακρωτήριο και 9ήμερες κρουαζιέρες σε μερικές από τις πιο όμορφες πόλεις της Βαλτικής, όπως η Στοκχόλμη, το Ελσίνκι, το Ταλίν και η Ρίγα.

    Για όσους έχουν μόνο λίγες μέρες διαθέσιμες για διακοπές, την άνοιξη και το φθινόπωρο η Γενοβέζικη εταιρεία προσφέρει μίνι κρουαζιέρες στη δυτική Μεσόγειο, διάρκειας 3 και 4 ημερών, με τα Costa Pacifica και Costa Fascinosa.

    Το φθινόπωρο, με Costa Diadema και Costa Favolosa, θα ταξιδεύουν στη Μεσόγειο και όχι μόνο, για να επισκεφτούν τα Κανάρια Νησιά, με δρομολόγιο δύο εβδομάδων, ή τη Λισαβόνα ή το Μαρόκο, με 10ήμερες κρουαζιέρες. Τέλος, η κρουαζιέρα Costa Fascinosa στις Αζόρες ολοκληρώνει την ανοιξιάτικη προσφορά.

    Τέλος, η έκδοση του 2025 του «Aound the World», με το Costa Deliziosa, θα κάνει τον γύρο του πλανήτη κυρίως στο νότιο ημισφαίριο, επισκεπτόμενος τη Γη του Πυρός, την Πολυνησία, τη Νέα Ζηλανδία, την Αυστραλία και τη Νότια Αφρική. Για πρώτη φορά, η αναχώρηση θα γίνει στις αρχές Δεκεμβρίου 2024, για να απολαύσουν οι επιβάτες τις διακοπές των Χριστουγέννων σε κρουαζιέρα. Η παραμονή της Πρωτοχρονιάς στο Ρίο ντε Τζανέιρο θα σας μείνει αξέχαστη, με τα πυροτεχνήματα από την παραλία Copacabana.

    Τέλος, η Costa Cruises ανακοίνωσε ότι, με το άνοιγμα των πωλήσεων των δρομολογίων του 2024, έκανε το ντεμπούτο του και ένα νέο σύστημα κατηγοριοποίησης καμπίνας με βάση τη θέση, το μέγεθος, το κατάστρωμα και την εγγύτητα στους κοινόχρηστους χώρους, που μαζί με τον επιλογέα» θα επιτρέψουν στους ενδιαφερόμενους να επιλέξουν την αγαπημένη τους καμπίνα σε κάθε πλοίο.

    Διαβάστε επίσης:



    ΣΧΟΛΙΑ