• Ναυτιλία

    Πρωτοβουλία Κατσαφάδου και Μώραλη για την μετεγκατάσταση του ΟΚΑΝΑ

    Κώστας Κατσαφάδος

    Κώστας Κατσαφάδος


    Ο Υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής και Βουλευτής ΝΔ στην Α΄ Πειραιά και Νήσων, Κώστας Κατσαφάδος, συμμετείχε σήμερα στη σύσκεψη που έγινε στον ΟΚΑΝΑ, για την επίλυση του προβλήματος που δημιουργήθηκε με αφορμή τους σχεδιασμούς του Οργανισμού για δημιουργία δομής στα Μανιάτικα.

    Η απόφαση είχε δημιουργήσει αντιδράσεις στην τοπική κοινωνία, για αυτό και συμφωνήθηκε να μετακινηθεί η δομή σε νέο σημείο, μετά από διαβούλευση με το Δήμο. Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Πρόεδρος του ΟΚΑΝΑ Αθανάσιος Θεοχάρης, ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, ο Βουλευτής ΝΔ Γιάννης Μελάς και ο Αντιδήμαρχος Πειραιά Γρηγόρης Καψοκόλης.

    Ο κ. Κατσαφάδος μετά τη συνάντηση δήλωσε:

    «Πήραμε τη δέσμευση από τον Πρόεδρο του ΟΚΑΝΑ ότι η δομή δεν θα δημιουργηθεί στο σημείο που προγραμματιζόταν και είμαστε στην αναζήτηση ώστε να βρεθεί ένας χώρος που να πληροί τις απαραίτητες προδιαγραφές, ούτως ώστε και η δομή να γίνει και να μην δημιουργείται πρόβλημα στην τοπική κοινωνία.

    Είναι ευχάριστα νέα και θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο του ΟΚΑΝΑ ο οποίος έδειξε ότι έχει αντίληψη γύρω από τα κοινωνικά ζητήματα. Νομίζω ότι μπορούμε να βρούμε λύσεις και χρυσές τομές οι οποίες θα βοηθήσουν το έργο του ΟΚΑΝΑ και δεν θα διαταράξουν την τοπική κοινωνία».

    Διαβάστε επίσης:

    ΣΥΡΙΖΑ: Η επιτυχημένη απεργία της ΠΝΟ καταδεικνύει τα οξυμένα προβλήματα του κόσμου της ναυτεργασίας



    ΣΧΟΛΙΑ