ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στον Ναυτικό Όμιλο Ελλάδας η εκδήλωση μνήμης για τα 50 χρόνια από την Τουρκική Εισβολή και Κατοχή στην Κύπρο, που συνδιοργάνωσαν τα Propeller Club Πειραιά και Λεμεσού.
Κεντρικός ομιλητής ήταν ο Υπουργός Εξωτερικών της Κύπρου, Δρ. Κωνσταντίνος Κόμπος, ενώ την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους εξέχουσες προσωπικότητες από την Ελλάδα και την Κύπρο.
Η βραδιά περιλάμβανε στιγμές όπως η προβολή ντοκιμαντέρ και video με προσωπικές μαρτυρίες που ανέδειξαν τα γεγονότα του 1974, ενώ ιδιαίτερη συγκίνηση προκάλεσε η τιμητική βράβευση του Δημήτρη Μητσάτσου για την ηρωική του δράση στη μάχη της Τηλλυρίας.
Διαβάστε επίσης
Ολυμπιακός – ΟΝΕΧ: Νέα εποχή για το μεγάλο αθλητικό όμιλο με την υπογραφή της ΟΝΕΧ !
Υπουργείο Ναυτιλίας: Συζήτηση σήμερα στη Θεσσαλονίκη για την νησιωτικότητα
Θάνος Πάλλης: Το ΤΑΙΠΕΔ αγνοεί την ονομασία του Λιμενικού Ταμείου Νότιας Δωδεκανήσου !
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Alfa Romeo Junior Ibrida: Μεγαλύτερη εγγύηση, χαμηλότερη τιμή
- ΠΑΣΟΚ: Ζητά την παρέμβαση του προέδρου της Βουλής για το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ
- Σάλος στη σύνοδο AI στην Ινδία: Ο Μπιλ Γκέιτς αποχώρησε λόγω του σκανδάλου Έπσταϊν
- Σημαντική κερδοφορία για την Genco Shipping την οποία διεκδικεί η Diana Shipping της Σεμίραμις Παληού
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.