ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο εφοπλιστής Πέτρος Παππάς, Διευθύνων Σύμβουλος της Star Bulk, με αφορμή τη δημοσίευση της έκθεσης για την Περιβαλλοντική Κοινωνική Ευθύνη και Διακυβέρνηση, δήλωσε: «Η 4η ετήσια έκθεση ESG καταδεικνύει τη δέσμευσή μας στη διαφάνεια, στη λογοδοσία, στην προστασία του πλανήτη μας και στην ευημερία των ανθρώπων. Παρά τις προκλήσεις και τις αβεβαιότητες του σημερινού κόσμου, παραμένουμε πιστοί στις αξίες μας και εργαζόμαστε σκληρά προς την κατεύθυνση του οράματός μας να πρωτοστατήσουμε στη βιώσιμη μεταφορά του ξηρού χύδην φορτίου».
Η Star Bulk Carriers Corp., γνωστοποίησε την Έκθεση Περιβαλλοντικής, Κοινωνικής και Διακυβέρνησης (ESG) 2021, που αναπτύχθηκε σύμφωνα με τα Πρότυπα Global Reporting Initiative (Core Option) και το Sustainability Accounting Standards Board (SASB) για τις Θαλάσσιες Μεταφορές.
Κατά τη διαμόρφωση της στρατηγικής ESG της εταιρείας και τη μέτρηση της απόδοσής της, η Star Bulk αντλεί έμπνευση και καθοδήγηση από τους Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης των Ηνωμένων Εθνών (SDGs).
Η Έκθεση παρουσιάζει τις προτεραιότητες και τους στόχους ESG της Star Bulk, αναφέρει ένα ευρύ φάσμα βασικών δεικτών απόδοσης που σχετίζονται με τη βιωσιμότητα και παρέχει εκτενείς πληροφορίες σχετικά με τους τρόπους με τους οποίους η εταιρεία διαχειρίζεται τον αντίκτυπό της στο περιβάλλον, στους ανθρώπους και στην κοινωνία.
Διαβάστε επίσης
Πέτρος Παππάς (Star Bulk): Το μέρισμα του 3μήνου είναι 1,65 δολ. ανά μετοχή, ενώ στο 12μηνο δώσαμε 6,55 δολ.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Το πονηρό χαμόγελο του ΚΜ και η αλλαγή πρωθυπουργού, το ράλι της Eurobank, το super deal του Πιερ με την ΕΧΑΕ, οι σαχλαμάρες του αριστερού Κοντόπουλου, ο έξαλλος «νταλαβεριτζής», η απάντηση Φλωρίδη, και τα κοσμήματα της Νιάρχου
- Ο βράχος, ο κάναβος και η καμπύλη
- Qualco: Πού χτυπάει για εξαγορές ο Ορέστης Τσακαλώτος
- Ηρώ Καριοφύλλη: Ρεπόρτερ, μέχρι την τελευταία ανάσα της…
