ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Φωτιές: Βελτιωμένη η εικόνα στον Άγιο Βλάσιο Βοιωτίας, χωρίς ενεργό μέτωπο στη Στεφάνη – Παραμένουν πυροσβεστικές δυνάμεις στη Σαλαμίνα
Κατέληξε ένας 47χρονος ναυτικός στη Σαλαμίνα.
Ειδικότερα, ενημερώθηκε, η Λιμενική Αρχή Σαλαμίνας, από τον πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ “ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ Μ” Ν.Π. 11903, ότι 47χρονος ημεδαπός μέλος πληρώματος του πλοίου, (ειδικότητας μηχανικός Α΄), έχασε τις αισθήσεις του και έχρηζε ιατρικής περίθαλψης.
Ο 47χρονος παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ και διεκομίσθη στο Κέντρο Υγείας Σαλαμίνας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Προανάκριση διενεργείται από το Γ΄ Λιμενικό Τμήμα Σαλαμίνας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά, ενώ παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πειραιά.
Διαβάστε επίσης:
Τραυματίστηκε εργαζόμενος συνεργείου σε δεξαμενόπλοιο στη Σαλαμίνα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ά. Γεωργιάδης για υπό απόσυρση ογκολογικό φάρμακο: «Θα βρούμε λύση» – Τι λέει η αγορά
- Στην τελική ευθεία τα οδικά ΣΔΙΤ της Βόρειας Ελλάδας – Στη μάχη ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, ΑΚΤΩΡ – METLEN, ΑΒΑΞ
- Οι Λέικερς και το ντόμινο των 10,7 δισ. ευρώ: Ποιοι δισεκατομμυριούχοι κυνηγούν την επόμενη μεγάλη ομάδα
- 170 χρόνια Burberry: Η ιστορία της καμπαρντίνας που έγινε βρετανικό σύμβολο τώρα σε μουσείο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.