• Ναυτιλία

    ΠΕΝΕΝ: Να μην πέσει μαύρο στην εμβληματική εκπομπή «Φωνή της Ελλάδας»

    ΠΕΝΕΝ: Να μην πέσει μαύρο στην εμβληματική εκπομπή «Φωνή της Ελλάδας»

    Αντώνης Νταλακογιώργος-Πρόεδρος ΠΕΝΕΝ


    Σύμφωνα με πληροφορίες μας, τονίζει με ανακοίνωση της η ΠΕΝΕΝ, Πανελλήνια Ένωση Ναυτών, η κυβέρνηση της Ν.Δ και η Διοίκηση της ΕΡΤ αποφάσισαν να καταργήσουν τις δημόσιες ραδιοσυχνότητες αναγγέλλοντας την διακοπή λειτουργίας του μοναδικού κέντρου εκπομπής βραχέων κυμάτων Αυλίδας αλλά και την αποξήλωση των κεραιών στα κέντρα εκπομπής μεσαίων κυμάτων στα Μέγαρα, στην Ρόδο, στα Χανιά κ.λπ.

    Στο πλαίσιο αυτό κλείνουν, συνεχίζει η ΠΕΝΕΝ, μια ιστορική εκπομπή την «Φωνή της Ελλάδας» η οποία μεταδίδεται από τα βραχέα κύματα της ΕΡΤ και απευθύνεται στους Έλληνες του εξωτερικού μεταξύ των οποίων και στους Έλληνες Ναυτεργάτες και προσθέτει:

    «Η εκπομπή αυτή αποτελεί έναν ισχυρό συνδετικό δεσμό της χώρας μας για τους Ναυτεργάτες και τον απόδημο ελληνισμό παρέχοντάς τους ενημέρωση, ψυχαγωγία και πλούσια πολιτιστική πληροφόρηση.

    Διερμηνεύοντας την θέληση χιλιάδων Ναυτεργατών εκφράζουμε και την δική τους θέληση να μην περάσει το μαύρο στην εκπομπή “η Φωνή της Ελλάδας”.

    Καταδικάζουμε με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο την απαράδεκτη απόφαση κυβέρνησης – Διοίκησης της ΕΡΤ και απαιτούμε άμεσα να ανακληθεί αυτή».

    Διαβάστε επίσης:



    ΣΧΟΛΙΑ