• Ναυτιλία

    Παροπλισμένα 8 θαλάσσια γεωτρύπανα στον κόλπο της Ελευσίνας

    Θαλάσσια Γεωτρύπανα

    Θαλάσσια Γεωτρύπανα


    Σε μια περίοδο που οι ναύλοι στις θαλάσσιες μεταφορές είχαν σημαντική αύξηση και οι ναυτιλιακές εταιρείες, κυρίως στα φορτηγά πλοία και στα πλοία μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων είδαν να εκτοξεύονται τα κέρδη τους, τα θαλάσσια γεωτρύπανα είναι σε αδράνεια.

    Ο λόγος για τα οκτώ θαλάσσια γεωτρύπανα που είναι παροπλισμένα στον κόλπο της Ελευσίνας, που παραμένουν στα καραβοστάσια για μεγάλο χρονικό διάστημα.

    Στα δύο καραβοστάσια του Οργανισμού Λιμένος Ελευσίνας είναι παροπλισμένα δύο πλοία – γεωτρύπανα, καθώς επίσης ρυμουλκά, ένα επιβατηγό οχηματαγωγό, ένα κρουαζιερόπλοιο. Στον θαλάσσιο χώρο του Οργανισμού Λιμένος Ελευσίνας υπάρχουν ακόμα 35 πλοία, επικίνδυνα και επιβλαβή, εγκαταλελειμμένα και οι πλοιοκτήτριες εταιρείες τους έχουν χρεοκοπήσει.

    Στον κόλπο της Ελευσίνας, στην ευθύνη του Λιμεναρχείου Ελευσίνας, υπάρχει μεγάλος αριθμός παροπλισμένων πλοίων, αλλά δεν γνωρίζουμε τον ακριβή αριθμό, δεδομένου ότι η Εθνική Στατιστική Αρχή έχει να κάνει ανακοινώσεις για τα παροπλισμένα πλοία εδώ και αρκετούς μήνες.

    Θαλάσσια Γεωτρύπανα
    Θαλάσσια Γεωτρύπανα

    Διαβάστε επίσης:

    2 δισ. για κατασκευή πολεμικών πλοίων – Ναυπήγηση κανονιοφόρων και περιπολικών του Λιμενικού

    Σε κινητοποιήσεις οι ναυτικοί για την κατάργηση της Εστίας Ναυτικών

    Ποσειδώνια 2022: 85 νέες εταιρείες της ναυτιλίας θα κάνουν το ντεμπούτο τους 6 – 10 Ιουνίου



    ΣΧΟΛΙΑ