• Ναυτιλία

    Παρατείνεται η πρόσκληση για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου του Οργανισμού Λιμένος Βόλου

    • NewsRoom


    Ο Οργανισμός Λιμένος Βόλου, σε σχετική του ανακοίνωση, ενημέρωσε τους ενδιαφερόμενους ότι παρατείνεται η υποβολή εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την απόκτηση πλειοψηφικού μεριδίου συμμετοχής στο μετοχικό κεφάλαιο του Οργανισμού Λιμένος Βόλου έως την 3η Φεβρουαρίου 2023 και έως τις 15:00.

    Αντίστοιχα, σημειώνεται ότι παρατείνεται αντίστοιχα η προθεσμία υποβολής διευκρινιστικών ερωτήσεων από πλευράς ενδιαφερομένων μέχρι και την  20η Ιανουαρίου 2023 και έως τις 17:00.

    Διευκρινίζεται ότι όσα Δικαιολογητικά Έγγραφα φέρουν ημερομηνίες έκδοσης εντός της προθεσμίας των 30 ημερών από την αρχική Ημερομηνία Υποβολής, ήτοι από την 21η Δεκεμβρίου 2022, θα γίνουν αποδεκτά από το Ταμείο. Στην περίπτωση αυτή θα πρέπει να συμπληρωθεί στην ένορκη βεβαίωση / υπεύθυνη δήλωση του Υποδείγματος 2 του Παραρτήματος Β η ακόλουθη φράση:

    “Όλες οι πληροφορίες, καταστάσεις, δηλώσεις, Δικαιολογητικά Έγγραφα και λοιπά συνοδευτικά έγγραφα, που έχουμε υποβάλει μαζί με την Εκδήλωση Ενδιαφέροντός μας, είναι αληθή, σε ισχύ, έγκυρα και ακριβή και δεν έχει επέλθει οποιαδήποτε αλλαγή από την ημερομηνία έκδοσής τους και δεν έχουμε αποκρύψει οποιαδήποτε πληροφορία σχετική με τις ως άνω πληροφορίες, καταστάσεις, δηλώσεις, Δικαιολογητικά Έγγραφα και λοιπά συνοδευτικά έγγραφα, τη Διαγωνιστική Διαδικασία και τη Συναλλαγή”.

    Οι όροι που χρησιμοποιούνται και δεν ορίζονται στο παρόν έχουν την ίδια έννοια που τους δίνεται στην Πρόσκληση. Όλοι οι λοιποί όροι και προϋποθέσεις της Πρόσκλησης παραμένουν ως έχουν. Το πλήρες κείμενο της Πρόσκλησης είναι διαθέσιμο στην επίσημη ιστοσελίδα του ΤΑΙΠΕΔ: www.hradf.com.

    Διαβάστε επίσης

    Επ. Κεφαλαιαγοράς: Επιστολή στις εισηγμένες για την προνομιακή πληροφόρηση

    Ναυπηγεία Σύρου: Εγκαινιάστηκε το Aegean Neorion Innovation Center



    ΣΧΟΛΙΑ