• Ναυτιλία

    MSC: Δημιουργεί νέο κόμβο Logistics στη Σαουδική Αραβία

    Ο Τζανλουίτζι Απόντε ξεκίνησε το 1970 με ένα γερμανικής κατασκευής μεταχειρισμένο σκάφος μόλις 2.900 dwt

    Ο Τζιανλουίτζι Απόντε ξεκίνησε το 1970 με ένα γερμανικής κατασκευής μεταχειρισμένο σκάφος μόλις 2.900 dwt


    Η MSC, του Τζιανλουίτζι Απόντε, σε συνεργασία με τη Medlog, δημιουργεί έναν κόμβο logistics και ναυτιλίας που θα περιλαμβάνει πλοία, τερματικά εμπορευματοκιβωτίων αλλά και νέες αποθήκες στο λιμάνι Neom στη Σαουδική Αραβία.

    Το έργο θα αρχίσει να διαμορφώνεται τον Σεπτέμβριο. Η στρατηγική θέση του Neom στην ακτή της Ερυθράς Θάλασσας γίνεται ολοένα και πιο εμφανής, δεδομένου ότι θεωρείται ένας από τους σημαντικότερους εμπορικούς δρόμους του κόσμου που παρέχει πρόσβαση σε διεθνείς αγορές, συμπεριλαμβανομένης της Ασίας, της Ευρώπης, της Βόρειας Αμερικής και της Αφρικής.

    Πρόκειται για μια καινοτόμο λειτουργία με λύσεις εφοδιαστικής αλυσίδας τελευταίας τεχνολογίας, συμπεριλαμβανομένων πλήρως αυτοματοποιημένων συστημάτων διακίνησης για την επιτάχυνση του χειρισμού των σκαφών και τον εξορθολογισμό της ροής των αγαθών.

    «Αυτό είναι ένα σημαντικό βήμα, η Σαουδική Αραβία μπορεί να γίνει παγκόσμιος εμπορικός κόμβος και είναι απόδειξη της συνεχιζόμενης δέσμευσης της MSC στη σαουδαραβική αγορά», δήλωσε ο Hisham Alansari, Διευθύνων Σύμβουλος της MSC Saudi.

    Διαβάστε επίσης:

    Maran Dry (Μαρία Αγγελικούση): Πούλησε το φορτηγό πλοίο Maran Fortune

    Σημαντώνης: Να μπορούν να εργαστούν και οι συνταξιούχοι ναυτικοί με προϋποθέσεις

    Performance Shipping (Αλίκη Παληού-Ανδρέας Μιχαλόπουλος): Επαναγόρασε μετοχές αξίας 2 εκατ. δολαρίων



    ΣΧΟΛΙΑ