ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το επιβατηγό – οχηματαγωγό πλοίο «Αδαμάντιος Κοραής» υπέστη μηχανική βλάβη στην αριστερή κύρια μηχανή του κατά τη διάρκεια του δρομολογίου του από τη Σαμοθράκη προς την Αλεξανδρούπολη.
Το πλοίο συνεχίζει την πορεία του προς το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης με μειωμένη ταχύτητα, μεταφέροντας οκτώ επιβάτες, δύο Ι.Χ. αυτοκίνητα και τρία φορτηγά οχήματα.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, δεν έχει αιτηθεί συνδρομή.
Το προγραμματισμένο δρομολόγιό του περιλάμβανε αναχωρήσεις από το Λαύριο με προορισμούς τον Άγιο Ευστράτιο, τη Λήμνο, τη Σαμοθράκη και τελικό σταθμό την Αλεξανδρούπολη.
Διαβάστε επίσης
Έγκλημα στο Δαφνί: Διατάχθηκε κατεπείγουσα ΕΔΕ, ενώ ο δράστης παραμένει άφαντος
Κατώτατος μισθός: Στα 950 ευρώ για τους εργαζόμενους σε τουρισμό, επισιτισμό – Υπογράφηκε νέα ΣΣΕ
ΟΛΘ: Στέγαση δικαστικών υπηρεσιών εντός του Λιμένα Θεσσαλονίκης
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ζουν ανάμεσά μας: Ο τζίτζιρας, ο μίτζιρας, η Μαρία η βιοσυντονίστρια, η Θεοδώρα η άστεγη και κάποιοι που πάνε ταξίδι για δουλειές
- ΔΕΗ Tour of Hellas 2026, 4ο ετάπ: Από Αταλάντη – Πάρνηθα
- Τραμπ: Περιμένει «απόψε» απάντηση του Ιράν στην πιο πρόσφατη αμερικανική πρόταση
- ΟΟΣΑ: Ρεκόρ Ξένων Άμεσων Επενδύσεων στην Ελλάδα το 2025 – Σε ποιους κλάδους κατευθύνονται
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.