• Ναυτιλία

    Lidl: Συνεχίζει να επενδύει σε πλοία και σε τακτικές γραμμές για να μεταφέρει τα εμπορεύματα της

    Tailwind Shipping Lines

    Tailwind Shipping Lines


    Η ναυτιλιακή εταιρεία Tailwind Shipping Lines, η ναυτιλιακή εταιρεία που δημιουργήθηκε από τη γερμανική βιομηχανία Lidl, η οποία είναι εταιρεία παραγωγής και διανομής για να διαχειρίζεται μόνη της τα εμπορεύματα της σε logistics, είναι έτοιμη να διπλασιάσει τον στόλο της.

    Μια δεύτερη γραμμή θα ενεργοποιηθεί παράλληλα με το πλοίο Panda Express, το οποίο θα έχει συχνότητα αναχωρήσεων ανά δεκαπενθήμερο και θα αποπλεύσει στις 16 Μαρτίου από το λιμάνι Chattogram και θα προσεγγίζει τα λιμάνια της Λεμεσού, της Βαρκελώνης και του Moerdijk.

    Στη διαδρομή θα χρησιμοποιηθούν πλοία εμπορευματοκιβωτίων Panda 002, Faith και Solong χωρητικότητας 800-900 TEU.

    Η Tailwind διευκρίνισε ότι η νέα υπηρεσία Tex θα είναι εξειδικευμένη ιδίως στη μεταφορά κλωστοϋφαντουργικών προϊόντων από το Μπαγκλαντές. Με την ευκαιρία της ανακοίνωσης της δεύτερης γραμμής, η εταιρεία με έδρα το Αμβούργο υπενθύμισε ότι η δραστηριότητά της πραγματοποιείται για να συμπληρώσει τις υπηρεσίες γραμμής που προσφέρουν οι κορυφαίες εταιρείες μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων στον κόσμο και ότι, ενώ η πρώτη θαλάσσια γραμμή της είχε ενεργοποιηθεί για τις μεταφορές των μη εδώδιμων προϊόντων Lidl που παράγονται στην Κίνα, τώρα θα προσφέρει σε άλλους πελάτες αποστολές από την Κίνα και το Μπαγκλαντές στην Ευρώπη.

    Επιπλέον, η Tailwind τόνισε ότι η στρατηγική της επικεντρώνεται σε θαλάσσιες διαδρομές με λίγες προσεγγίσεις σε λιμάνι και με τη χρήση πλοίων χωρητικότητας έως και 5.000 TEU που μπορούν να προσεγγίσουν λιμάνια με μικρότερη κίνηση κοντά στα κύρια εμπορικά κέντρα, διευκολύνοντας έτσι την ταχύτητα παράδοσης των εμπορευμάτων της.

    Διαβάστε επίσης

    Lidl Ελλάς: Προχωρά σε αυξήσεις και παροχές ύψους €6,7 εκατ. για όλους τους εργαζομένους της



    ΣΧΟΛΙΑ