ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η δεύτερη συνάντηση της ετήσιας διοργάνωσης «Καλές θάλασσες με υγεία και ασφάλεια» θα πραγματοποιηθεί στις 6 Οκτώβρη στο λιμάνι του Πειραιά απο τη Daskalakis congress & trv.
H πρώτη που εστίασε στην υγεία, ασφάλεια ναυτιλομένων, στις νέες τεχνολογίες, σε ναυπήγηση κ.α. έγινε με μεγάλη επιτυχία στο εμβληματικό
Ζάππειο Μέγαρο τον Απρίλη προσελκύοντας εκατοντάδες στελέχη και ιδιοκτήτες των μεγαλύτερων παραδοσιακών πλοιοκτητικών ομίλων.
Στην φθινοπωρινή που επίσης θα μετάσχουν πάνω από 250 σύνεδροι θα συζητηθεί κυρίως η εκπαίδευση νέων -το μέλλον της ναυτιλίας για καλές θάλασσες.
Έγκυρα στοιχεία θα παραθέσουν Πλοιοκτήτες, Ακαδημαϊκή κοινότητα, Ακαδημίες εμπορικού ναυτικού και πολιτική ηγεσία.
Η εκδήλωση γίνεται με την ευγενική υποστήριξη των Angelicoussis group, Costamare, Attica group, Diaplous maritime, J.H.I Steam ship co, Ganmar shipping, Mega tugs, Gelasakis group, Saint Nicholas repairs, Wingu, TMA S.A., Etanap S.A., Megalakakis, Rokakis, ONEX, Ηermes Harisiades.
Με την ευχή όλων μας για καλές θάλασσες!
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Wall Street: Οριακές απώλειες για τον S&P 500 μετά τις νέες απειλές Τραμπ για δασμούς στον χαλκό
- Μαρινάκης: Η κίνηση του Χαφτάρ κατά της αντιπροσωπίας της ΕΕ δείχνει τις προθέσεις του στο μεταναστευτικό
- Τραμπ κατά Πάουελ: Κλαίγεται σαν μωρό – Κόψε τα επιτόκια Τζερόμ, τώρα είναι η ώρα
- SpaceX: Η αξία της αναμένεται να αγγίξει τα 400 δισ. δολάρια
