ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Λαυρίου, από το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ., για εισροή υδάτων στο Τ/Χ σκάφος ”ΕΛΕΟΝΩΡΑ” Τ.Σ. 3091 Α’, στη θαλάσσια περιοχή Σαρωνικού κόλπου, με τρεις ημεδαπούς επιβαίνοντες.
Άμεσα στην ανωτέρω περιοχή μετέβησαν δύο περιπολικά σκάφη Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ., το Ι/Δ σκάφος ”ΣΙ ΣΟΣ 1” Τ.Λ. 325, το Ε/Π – Α/Κ σκάφος ”ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ 2” Ν.Π. 392, καθώς και τα παραπλέοντα Ε/Γ – Ο/Γ ”ΜΠΛΟΥ ΣΤΑΡ ΝΑΞΟΣ” Ν.Π. 11014 και Δ/Ξ ”STAR POWER” σημαίας Μάλτας.
Το εν λόγω Τ/Χ σκάφος εντοπίστηκε, με τους επιβαίνοντες καλά στην υγεία τους, και στη συνέχεια ρυμουλκήθηκε με ασφάλεια από το ανωτέρω Α/Κ σκάφος, με τη συνοδεία περιπολικού σκάφους Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ. στον λιμένα Κερατσινίου, ενώ με μέριμνα του ιδιοκτήτη ανελκύστηκε με γερανοφόρο όχημα.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ζαχαράκη στην 111η Σύνοδο Πρυτάνεων: «Εντός του Απριλίου 120 εκ. ευρώ για τη λειτουργία των Ιδρυμάτων»
- Μητσοτάκης από Μεσολόγγι: «Και εμείς πραγματοποιούμε τη δικιά μας έξοδο, από μία Ελλάδα χαμηλών προσδοκιών σε εκείνη των μεγάλων διεκδικήσεων»
- Καιρός: Βροχές και πτώση θερμοκρσίας τη Μεγάλη Εβδομάδα – Με βροχές και η Ανάσταση
- Σερβία: Βρέθηκαν κοντά σε αγωγό φυσικού αερίου που τροφοδοτεί την Ουγγαρία με ρωσικό φυσικό αέριο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.