• Ναυτιλία

  Υπεγράφη συλλογική σύμβαση εργασίας μεταξύ ΟΛΠ και ΟΜΥΛΕ


  Σήμερα η Οργάνωση Μονίμων Υπαλλήλων Λιμένων Ελλάδας και τα Σωματεία των Υπαλλήλων του ΟΛΠ, που είναι μέλη της, συνυπέγραψαν με τη Διοίκηση του ΟΛΠ την νέα Σ.Σ.Ε.

  Η νέα συλλογική σύμβαση εργασίας, τονίζει η ΟΜΥΛΕ, προβλέπει αυξήσεις για την επόμενη τριετία, διατηρεί την δομή των προηγούμενων Σ.Σ.Ε και αναφέρεται σε όλο το υπαλληλικό προσωπικό του Οργανισμού χωρίς διαχωρισμούς.

  Στη συνέχεια, η ΟΜΥΛΕ, επισημαίνει:

  “Μετά από παρατεταμένες διαπραγματεύσεις καταλήξαμε σε μια Σ.Σ.Ε που καλύπτει κατά το δυνατό τις οικονομικές ανάγκες του συνόλου του υπαλληλικού προσωπικού στη δεδομένη οικονομική συγκυρία και ανταποκρίνεται στην οικονομική ευρωστία της ΟΛΠ Α.Ε και στις μελλοντικές δυνατότητες της.

  Με αυτή την Σ.Σ.Ε έγινε κατορθωτό να συνεχιστεί η συλλογική διαπραγμάτευση με ικανοποιητικά αποτελέσματα με την παράλληλη διατήρηση των εργασιακών μας σχέσεων.

  Είναι σαφές πως η νέα Σ.Σ.Ε είναι ένα βήμα στην σταθερή μας προσπάθεια για την διατήρηση της οικονομικής κατάστασης των εργαζομένων υπαλλήλων των Λιμανιών και τη διατήρηση του εργασιακού καθεστώτος τους”.

  Όπως δήλωσε ο Πρόεδρος ΔΣ της ΟΛΠ Α.Ε. κ. Yu Zenggang:

  “Η υπογραφή της νέας σύμβασης είναι απόρροια της καλής συνεργασίας μεταξύ Διοίκησης-εργαζομένων καθώς και των επιτυχημένων οικονομικών αποτελεσμάτων.

  Επίσης εκφράζει τον κοινό στόχο να ανεβάσουμε το λιμάνι του Πειραιά σε ακόμα υψηλότερο επίπεδο”.

  Διαβάστε επίσης:

  ΠΕΝΕΝ: Μη καταβολή δεδουλευμένων στα πλοία της ΑΝΕΣ

  ΣΥΡΙΖΑ: Αυτοί είναι οι νέοι τομεάρχες – Σκιώδης ΥΠΟΙΚ ο Νίκος Παππάς

  Βορίδης: Στόχος οι έξι περιφέρειες και οι δύο μεγάλοι δήμοι στον β’ γύρο των εκλογών  ΣΧΟΛΙΑ