ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η εισηγμένη ναυτιλιακή εταιρεία Imperial Petroleum, του Χάρη Βαφειά, σύμφωνα με ναυλομεσιτικές πηγές, πούλησε το Suezmax δεξαμενόπλοιο Suez Enchanted , κατασκευής 2007, χωρητικότητας 160.000 dwt, έναντι 49 εκατομμυρίων δολαρίων.
Υπενθυμίζεται ότι ο Χάρης Βαφειάς αγόρασε το πλοίο το έτος 2022 μαζί με το Suezmax Suez Protopia, κατασκευής 2008 , με το ποσό των 46,8 εκατομμυρίων δολαρίων ΗΠΑ.
Με άλλα λόγια, η πώληση του Suez Enchanted έφερε στα ταμεία της εταιρείας σημαντικά κέρδη που θα καταγραφούν στα αποτελέσματα του τριμήνου.
Η εισηγμένη στο χρηματιστήριο των ΗΠΑ Imperial Petroleum διαχειρίζεται έναν στόλο 21 πλοίων, που περιλαμβάνει εννέα δεξαμενόπλοια και 12 πλοία μεταφοράς χύδην φορτίου.
Διαβάστε επίσης:
Ρωσικό ΥΠΑΜ: Ο ρωσικός στρατός έπληξε πέντε φορτηγά πλοία σε ουκρανικά λιμάνια της Μαύρης Θάλασσας
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΙΝΣΕΤΕ: Άνοδος με 15,7 εκατ. διεθνείς αεροπορικές αφίξεις στο 7μηνο – Αθήνα και Κρήτη οδηγούν την ανάπτυξη
- Όμιλος Γκριμάλντι: Σε 518,1 εκατ. ευρώ ανήλθαν τα κέρδη το 2025
- Μετρό Θεσσαλονίκης: Αύριο η τελετή παράδοσης της επέκτασης προς την Καλαμαριά
- Στις 8 Σεπτεμβρίου η υπογραφή της ελληνο-ιταλικής συμφωνίας για τις δύο φρεγάτες Bergamini – Τι προβλέπει
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.