• Ναυτιλία

    Η MSC δρομολογεί κρουαζιερόπλοια στην Κίνα – Ισχυρή ζήτηση από τους Κινέζους για διακοπές εν πλω

    Η πρόεδρος της MSC Cruises China, η Helen Huang

    Η πρόεδρος της MSC Cruises China, η Helen Huang


    Η MSC Cruises αποφάσισε να επανεκκινήσει και να μεταφέρει το κρουαζιερόπλοιο MSC Splendida στην Κίνα.

    Ειδικότερα, η MSC Splendida, θα δραστηριοποιηθεί στην ασιατική χώρα από το φθινόπωρο του επόμενου έτους, έχοντας ως αφετήριο λιμάνι το Shenzen.

    Ωστόσο, τα δρομολόγια δεν έχουν ακόμη καθοριστεί οριστικά. Επιπλέον, το Msc Bellissima θα προσθέσει επίσης ταξίδια από το Shenzhen εκτός από αυτά που έχουν ήδη ανακοινωθεί από τη Σαγκάη.

    Η πρόεδρος της MSC Cruises China, η Helen Huang, δήλωσε: «Την ημέρα που ανακοινώθηκαν τα πρώτα δρομολόγια της MSC Bellissima για την άνοιξη του 2024, ο αριθμός των κρατήσεων μέσω απευθείας πωλήσεων έφτασε σε επίπεδα ρεκόρ που έχει σημειωθεί ποτέ στην ιστορία».

    Σύμφωνα με την Huang, αυτό είναι ένα σημάδι του γεγονότος ότι στην Κίνα υπάρχει «ισχυρή ζήτηση» για διακοπές «εν πλω».

    Όπως είχε ανακοινωθεί προηγουμένως, το MSC Bellissima θα αποπλεύσει από το Baoshan Wusongkou International Cruise Terminal στη Σαγκάη από τις 16 Μαρτίου έως τις 24 Απριλίου 2024, προσφέροντας δρομολόγια 4 ή 5 διανυκτερεύσεων σε τοποθεσίες όπως η Fukuoka, η Kagoshima και το Sasebo.

    Από τις 29 Ιουνίου σε αυτά θα προστεθούν λοιπόν ταξίδια που θα έχουν ως λιμάνι επιβίβασης το Schenzen και θα φτάσουν στο Χονγκ Κονγκ, την Οκινάουα, τα νησιά Yaeyama και το Miyako, ενώ από τις 31 Ιουλίου έως τις 6 Σεπτεμβρίου το πλοίο θα επιστρέψει για να αποπλεύσει από τη Σαγκάη για ταξίδια με προορισμός Fukuoka, Kagoshima, Osaka, Okinawa και Shimonoseki.

    Ωστόσο, η MSC Bellissima θα είναι στην περιοχή από τις 16 Ιανουαρίου 2024, αφού από εκείνη την ημερομηνία θα προσφέρει δρομολόγια από δύο λιμάνια στο Keelung της Ταϊβάν και στη Naha της Ιαπωνίας.

    Διαβάστε επίσης:

    Στροφή στα δεξαμενόπλοια από τον Αθανάσιο Κ. Λασκαρίδη

    Στα 742 εκατ. ευρώ οι δανειακές υποχρεώσεις των ακτοπλοϊκών εταιρειών

    Τα σχέδια του Εμανουέλε Γκριμάλντι για την ανάπτυξη των Μινωϊκών Γραμμών και των επενδύσεων του στην Ελλάδα



    ΣΧΟΛΙΑ