• Ναυτιλία

    Η APM Terminals Algeciras σημείωσε ρεκόρ παραγωγικότητας στην εκφόρτωση του Mayview Maersk


    Στις 22 Φεβρουαρίου, η APM Terminals Algeciras σημείωσε ρεκόρ παραγωγικότητας.

    Η εγκατάσταση ολοκλήρωσε τις εργασίες στο πλοίο Mayview Maersk με παραγωγικές κινήσεις ανά ώρα (PMPH) 201,63 , ξεπερνώντας τον αριθμό συμβολικών των 200 κινήσεων και σημειώνοντας νέο ρεκόρ για το τερματικό σταθμό.

    Ο αριθμός των 201,63 παραγωγικών κινήσεων ανά ώρα, που είναι το γενικά αποδεκτό μέτρο της παραγωγικότητας των γερανών στην αποβάθρα σε τερματικό σταθμό εμπορευματοκιβωτίων, επιτεύχθηκε από 8 γερανούς από πλοίο σε ακτή (STS) και κατά τη διάρκεια μιας στάσης σε λιμάνι στις 14,51 ώρες, σε σύγκριση με τον στόχο 18,52 ώρες.

    Αυτή ήταν επίσης η υψηλότερη παραγωγικότητα που καταγράφηκε στο APM Terminals Algeciras για οποιοδήποτε σκάφος ή υπηρεσία.

    «Είμαστε εξαιρετικά περήφανοι που συμμετέχουμε στο «200 PMPH club» και γράφουμε ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία των επιχειρήσεων στο Algeciras. Οι ομάδες μας ανεβάζουν συνεχώς τον πήχη και κάνουν αυτές τις βελτιώσεις δυνατές χάρη στην εμπειρία, τον ενθουσιασμό και τη δέσμευσή τους», σχολιάζει ο Zsanett Balla, Chief Operating Officer της APM Terminals Algeciras.

    Διαβάστε επίσης:

    Βασίλης Κορκίδης: Η αξία των πωλήσεων του κλάδου της ένδυσης και υπόδησης ξεπέρασε σε ετήσια βάση τα 3 δισ. ευρώ

    Norwegian Cruise Lines: Η νέα πρόταση ονομάζεται Meet the Winemaker με κρασί και ουίσκι!



    ΣΧΟΛΙΑ