ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο πρόεδρος Τζο Μπάιντεν όρισε τη ναύαρχο Λίντα Φάγκαν ως την επόμενη διοικητή της Ακτοφυλακής των ΗΠΑ, καθιστώντας την την πρώτη ένστολη γυναίκα που ηγείται στρατιωτικού κλάδου.
Ο διορισμός εξετάζεται τώρα από την Επιτροπή Εμπορίου, Επιστήμης και Μεταφορών της Γερουσίας. Εν τω μεταξύ, η Δημοκρατική γερουσιαστής Maria Cantwell από την Ουάσιγκτον, πρόεδρος της επιτροπής, επαίνεσε τον επερχόμενο διορισμό της L. Fagan και υπογράμμισε ότι «θα εμπνεύσει γενιές Αμερικανίδων να αγωνιστούν για να υπηρετήσουν στο υψηλότερο επίπεδο στον στρατό».
Ο ναύαρχος Καρλ Σουλτς , ο σημερινός διοικητής, θα αποσυρθεί μετά την τελετή ορκωμοσίας της Linda Fagan την 1η Ιουνίου.
Διαβάστε επίσης:
SEAJETS: Αύριο αρχίζει τα δρομολόγια το Super Star από την Ραφήνα
Δωρεά 2,7 εκατ. ευρώ της Phillip Morris International στο υπουργείο Ναυτιλίας και στο Λιμενικό Σώμα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Έμπορος πλήρωσε πρόστιμο 1.000 ευρώ για ένα μαγνητάκι… αξίας 2 ευρώ! – Γιατί απορρίφθηκε η προσφυγή στη ΔΕΔ
- Χρηματιστήριο: Ποιοι ξένοι έκαναν trading σε τράπεζες, Credia και Allwyn, ο ενεργός ρόλος της HSBC
- FIX Residences: DIMAND και Foster + Partners μεταμορφώνουν την ιστορική ζυθοποιία της Θεσσαλονίκης
- Τράπεζες: Πού βλέπουν το νέο περιθώριο ανόδου UBS, Morgan Stanley και HSBC
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.