• Ναυτιλία

    Εξώδικο του κ. Γιάννη Καραγεώργη στο mononews.gr – Η απάντησή μας

    • NewsRoom
    Γιάννης Καραγεώργης. Εφοπλιστής

    Γιάννης Καραγεώργης, Εφοπλιστής


    Ανά διαστήματα έχουμε δημοσιεύσει στον ιστότοπό μας, mononews.gr, διάφορα δημοσιεύματα, τα οποία αφορούν τον εφοπλιστή κ. Καραγέωργη Ιωάννη, αναφορικά με την επαγγελματική του πορεία, τις τυχόν δυσκολίες που αντιμετώπισε στην επιχειρηματική του δράση, τις τυχόν εμπλοκές του με τη Δικαιοσύνη, τις κοινωνικές του ενασχολήσεις κοκ. Πρόκειται περί ενός δημοσίου προσώπου, η πορεία του οποίου στο επαγγελματικό και κοινωνικό γίγνεσθαι απασχολεί το αναγνωστικό κοινό. Το περιεχόμενο των διαφόρων κατά καιρούς δημοσιευμάτων μας προκάλεσε την αντίδραση του ανωτέρω με την επίδοση δεύτερης εξώδικης δήλωσης-πρόσκλησης προς το mononews.gr.

     

    Η ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΟΥ κ. ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΗ ΠΡΟΣ ΤΟ MONONEWS.GR

     

    Θέλουμε να διευκρινίσουμε ότι κάθε δημοσίευμα που αναρτούμε γίνεται στα πλαίσια του συνταγματικά κατοχυρωμένου θεσμικού μας καθήκοντος για άμεση , πλήρη και ελεύθερη ενημέρωση  και πληροφόρηση του αναγνωστικού κοινού.

    Σε καμιά απολύτως περίπτωση το mononews, η διοίκησή του και οι εκάστοτε συντάκτες των άρθρων δεν κινήθηκαν από πρόθεση να προσβάλλουν την τιμή, την υπόληψη και το ήθος του κ. Γιάννη Καραγεώργη, δεδομένου ότι δεν υφίσταται ουδείς προσωπικός ή άλλος λόγος προς τούτο.

    Το mononews.gr δεν έχει κανένα απολύτως λόγο να αμφισβητήσει την ακρίβεια των λεγομένων του ανωτέρω, καθώς και την αλήθεια αυτών, στο μέτρο που αποδεικνύονται με δικαστικές αποφάσεις και επίσημα έγγραφα.

    Μάλιστα, όπως είναι γνωστό τοις πάσι ο Τύπος επιτελώντας την αποστολή του ασκεί δριμεία και σκωπτική  κριτική επί της επικαιρότητας και των ατόμων που απασχολούν την κοινή γνώμη ακόμα και μέσω καυστικών και επικριτικών σχολίων, χωρίς φυσικά να θίγονται τα δικαιώματα των υποκειμένων.

    Σε κάθε περίπτωση, θέλουμε να επισημάνουμε ότι η ανάρτηση δημοσιευμάτων με στόχο την ενημέρωση του αναγνωστικού κοινού για θέματα που δικαιολογημένα το απασχολούν πηγάζει από ρεπορτάζ και δημοσιογραφικές πηγές, οι οποίες τις περισσότερες φορές τυγχάνουν ανώνυμες. Δηλώνουμε δε ότι στο μέτρο που ο ανωτέρω θεωρεί ότι εθίγη διά των δημοσιευμάτων μας, ζητούμε συγγνώμη καθώς δεν ήταν σκοπός μας η προσβολή της προσωπικότητας αυτού αλλά η πληροφόρηση της κοινής γνώμης.

    Διαβάστε επίσης

    Ζαββός: Οι 3 άξονες στρατηγικής της HDΒ στον νέο κύκλο της ελληνικής οικονομίας

    Αντζελίνα Τζολί: Τα γυρίσματα στην Ηλεία και η θρυλική θαλαμηγός του Αριστοτέλη Ωνάση

    Airbnb: Οι Ισραηλινοί ψάχνουν μεγάλα σπίτια στην Αθήνα



    ΣΧΟΛΙΑ