ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στο πλαίσιο της επίσκεψης του Αρχηγού του Λιμενικού Σώματος, Αντιναυάρχου Τρύφωνα Κοντιζά, στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηρακλείου πραγματοποιήθηκε συνάντηση με στελέχη του Οργανισμού Λιμένος Ηρακλείου Α.Ε.
Τον ΟΛΗ εκπροσώπησε ο Διευθυντής Οικονομικών Υπηρεσιών κ. Καρούζος, συνοδευόμενος από την Υπεύθυνη Κρουαζιέρας και Αναπληρώτρια Υπεύθυνη Ασφάλειας Λιμενικής Εγκατάστασης.
Η συζήτηση διεξήχθη σε εξαιρετικά θετικό κλίμα και επικεντρώθηκε στη στενή συνεργασία που έχει αναπτυχθεί μεταξύ του Οργανισμού Λιμένος Ηρακλείου και του Κεντρικού Λιμεναρχείου.
Επισημάνθηκε η συμβολή του Λιμενικού Σώματος στην ομαλή λειτουργία και ασφάλεια του λιμένα, καθώς και η σημασία του διαρκούς συντονισμού για την αποτελεσματική διαχείριση των προκλήσεων που ανακύπτουν από τη δυναμική ανάπτυξη του λιμένα Ηρακλείου, ιδιαίτερα στον τομέα της κρουαζιέρας.
Διαβάστε επίσης:
Παρθενική προσέγγιση του κρουαζιερόπλοιου MS Allura της Oceania Cruises στο λιμάνι του Ηρακλείου
Τραυματισμός ναυτικού σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο στη Κύθνο
Ενισχύεται η συνεργασία στον ναυπηγικό τομέα μεταξύ των ΗΠΑ και της Νότιας Κορέας
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κικίλιας: «H συμφωνία ONEX-Hanwha σημαντικό βήμα για τη τριμερή συνεργασία ΗΠΑ-Ελλάδας-Νότιας Κορέας»
- Κριστίν Λαγκάρντ: Η ΕΚΤ νίκησε τον πληθωρισμό αλλά πρέπει να εστιάσει στις αντιλήψεις των νοικοκυριών
- Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος: Υπέβαλε αίτηση για την ίδρυση Νομικού Προσώπου Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης, από το Deree
- Δίκη Predator: Ποινές πάνω από 126 έτη για τους 4 κατηγορούμενους – Εκτιτέα τα 8 έτη
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.